2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Tech / De hogy a csodába szivároghattak ki fotók a még be sem jelentett új iPhone-okról?

Hirdetés

De hogy a csodába szivároghattak ki fotók a még be sem jelentett új iPhone-okról?

A szeptember 12-i Apple-eseményre invitáló meghívó a cupertinóiakhoz méltón szűkszavú és rejtélyes, valójában csak találgatásokra ad okot. Ennek ellenére akár mérget is vehetünk arra, hogy az idei iPhone-ok bemutatkozása lesz a fő attrakció, illetve egy újgenerációs Apple-okosóra bejelentése is valószínűnek tűnik.

© Apple

Sok minden sejthető már az újdonságokról, azonban ebben az évben már valósnak tűnő fotók is megjelentek, méghozzá bemutatás előtt álló telefonról, okosóráról egyaránt. A Twitteren azonnal felkapták a témát. Az egyik felhasználó döbbenten kérdezte: hogy a csodába történhetett ez meg? Más, ha egy operációs rendszer korai forráskódjából napvilágra kerül egy ikon, és megint más, ha bemutatás előtt álló termék sajtófotóiról van szó. Záporoztak is a hozzászólások, volt, aki szerint a kiszivárogtatás az Apple szándékos kommunikációs stratégiája, mások szerint hiba történt, méghozzá olyan, ami Steve Jobs vezetése alatt nem fordulhatott volna elő.

Hirdetés

© 9to5Mac

Most pedig úgy tűnik, megvan a „bűnös”, kiderült, honnan ered a kiszivárogtatás. Míg korábban elsősorban az Apple gyártópartnereitől eredtek a korai hírek (képek), addig most az Apple háza tájáról érkeztek az infók.

Az Inqusitr úgy tudja, hogy amikor az Apple kiküldte a meghívókat a szeptember 12-i eseményre, véletlenül megosztotta az információkat és a fotókat egy nyilvános szerveren. Egy szemfüles iOS-fejlesztő ezt észrevette, és megosztotta a „hibát” egy Apple-újdonságokkal foglalkozó blogon, a 9to5Mac pedig megosztotta az exkluzív fotókat a nyilvánossággal.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20180904_uj_iphone_kiszivargott_fotok_apple_watch_titoktartas#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiderülhetett a Galaxy S10 5G ára

Dél-Koreában két héten belül piacra kerülhet a telefon. Friss pletykák szerint a nyakunkon van az …