2019. október 20., vasárnapMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Csodájára jár a világ a magyar pixelkockának

Hirdetés

Csodájára jár a világ a magyar pixelkockának

Órákon belül véget ér az idei E3, és míg a show előtti napokban a legnagyobb játékkiadók bejelentéseire irányul rivaldafény, az expón már kisebb csapatok is figyelmet kaphatnak. Például a magyar Pirategames csapata, aminek tagjai egy furcsa kockával vesznek részt az IndieCade nevű, független fejlesztőkre szabott videojáték-verseny E3-as börzéjén.

Kocka és magyar fejlesztő – ebből egyszer már kisült egy szenzációs találmány, ami meghódította a világot. Bár a Pirategames Pixxl Cube nevű kockája már csak elektronikus mivolta miatt sem említhető egy lapon Rubik Ernő szenzációs játékával, egyre esélyesebb, hogy ez is világhírű lesz. A kocka prototípusát még a tavaly novemberi Arcadia kiállításon volt alkalmunk kipróbálni egy labirintusjátékkal, íme az akkori felvételünk:

Pixel Cube az Arcadián

Hirdetés

De érdemes megnézni azt a videót is, ami a Pixxl Cube tényleges bemutatkozása volt a tavaly szeptemberben rendezett Funcion demóversenyen, ahol wild kategóriában (ami a más kategóriákba nem beleférő demók pikszise) el is vitte az első díjat:

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/06/13/e3_2019_indie_cade_pixxl_cube_kocka_led_pirategames/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Átalakul és drágul a Humble Monthly

Cserébe viszont értékesebb játékok kerülhetnek majd bele. Egyelőre erősen vegyes visszhangot kiváltva a Humble Store …