2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Azt hihetnénk, Japánban egymást érik a Nintendo-boltok

Hirdetés

Azt hihetnénk, Japánban egymást érik a Nintendo-boltok

Aki nem mélyült el eléggé Japán egyik leghíresebb gaming márkájának, a Nintendonak a cégtörténetében, azt hihetné, hogy Tokióban lépten-nyomon Nintendo Store-okba botlik az ember, hogy a nagyobb japán városokban is van 2-3 boltjuk, és hogy külföldön is sok helyen betérhetnek a klasszikus japán konzolgyártó termékeire vágyó vevők a nagy múltú cég üzleteibe. E bevezető után már bizonyára sejti az olvasó, hogy szó sincs ilyesmiről.

A Nintendónak össz-vissz egyetlen egy úgynevezett “flagship store” boltja van, az sem Japánban, hanem New York-ban. A 2016-ban nyílt Nintendo New York után idén jön a vállalat második – igen második – márkaboltja, és ez már a cég hazájában, Japánban, írja az Engadget.

A Nintendo szűkszavú hivatalos közleménye szerint a Nintendo Tokyo valamikor 2019 őszén nyílik meg a japán gigapolisz Shibuya negyedében, egy felújítás után addigra teljesen átalakuló áruház, a Shibuya Parco egyik teljes emeletén. A leendő Nintendo.boltban konzolokat, videojátékokat, ezekkel kapcsolatos ajándéktárgyakat lehet majd kapni, de gaming-eseményeket is szerveznek majd és persze játszani is lehet majd az új helyen.

Hirdetés

Az 1973-ban megnyitott, 2016 óta zárva tartó, átépítés alatt álló Shibuya Parco látványterve

Az 1973-ban megnyitott, 2016 óta zárva tartó, átépítés alatt álló Shibuya Parco látványterve

A Nintendo a 2018-as év utolsó negyedévében 9,41 millió Switch konzolt adott el világszerte. Idén várhatóan visszaesnek kissé az eladási számok, de a Nintendo várhatóan kijön egy Switch újabb, kisebb verziójával, hogy fenntartsa a márka iránt az érdeklődést, írj az Engadget.

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/02/01/azt_hihetnenk_hogy_japanban_egymast_erik_a_nintendo-boltok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megfilmesítik a Metro 2033-at

A Gazprom áll a projekt mögött, 2022-ben jöhet a mozikba. Nagy hírt kaptak a Dmitrij …