2020. május 29., péntekMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.29. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Az Offspring négy tankkal vette be Minszket

Hirdetés

Az Offspring négy tankkal vette be Minszket

Fehéroroszország fővárosa, Minszk, pár év múlva ünnepli ezredik születésnapját. A város születésnapján minden évben lezárják a centrumot, ahol felvonul a hadsereg, futóversenyt rendeznek, és úgy általánosan zöld-fehér-piros zászlót lenget mindenki.

Ezt a hazafias virtust lovagolja meg évek óta a Wargaming nevű minszki játékfejlesztő cég, és idén is hatalmas fesztivált rendeztek a Győzelem-parkban. A név még azoknak is ismerős lehet, akik nem játszanak videojátékokkal: ők gyártják a hazánkban is népszerű World of Tankset és a kevésbé népszerű World of Warshipset és World of Warplanest. A tankos játékukkal valószínűleg mindenki találkozott már, akár csak netes hirdetés formájában is. Elég egyszer rákeresni a tank szóra, és az összes YouTube reklám a World of Tankset hirdeti majd.

A játék nem csavar nagyot az egymásra lövős multiplayer műfaján, a nagy vonzereje a vezethető tankokból és ingyenes mivoltából ered. Magyarországon, Lengyelországban és Németországban is elég sokan játsszák, de a játékosok zöme keletebbről származik: nagyon erős az orosz-fehérorosz-ukrán vonal a rajongók között, és ezzel a rendezők is tisztában vannak. Maksim Grachev, a WG Fest főszervezője ki is mondta, hogy

Hirdetés

az esemény nem nemzetközi közönségnek szól, hanem helyi játékosoknak.

És valóban, minden oroszul volt (bár a táblákon volt azért angol fordítás is).12

Galéria: Az Offspring négy tankkal vette be MinszketFotó: Világi Máté / Index

Inkább falunap, mint E3

Mivel a fesztivál össze van kötve Minszk-nappal, rengeteg család látogatja az eseményt, így viszont a rendezők nem összpontosíthatnak teljes erőbedobással a játékosokra. Nekik rendeztek egy csatát a nagyszínpadon a World of Tanks legjobb orosz és európai klánjai között, valamint kiraktak 200 pc-t és telefont, amiken az emberek különböző díjakért játszhattak.

Akit nem kötnek le a játékok, azok például

  • filmezhettek a kertmoziban,
  • készíthettek saját parfümöt,
  • szépítkezési gyorstalpalót kaphattak profi sminkesektől és fodrászoktól,
  • találkozhattak a helyi FC BATE edzőivel,
  • zenélhettek, DJ-skedhettek,
  • arcot festhettek,
  • és trambulinozhattak.

A személyes kedvencem a védelmi minisztérium szekciója volt. A lelkes tankrajongók itt találhattak néhány lánctalpast, és komoly tömegek küzdöttek, hogy felmászhassanak egy-egy T34-esre. A standoknál fellépett a sereg rezesbandája és drámatagozata, volt kutyás bemutató, és mindenki taperolhatott fegyvereket és egyenruhákat.

Több versenyt is rendeztek. Volt a gyerekeknek kvíz a tank részeiből, a felnőtteknek pedig fegyveres-golyóállómellényes húzódzkodó- és fekvőtámasz-verseny, AK-47-est összeszerelő verseny, tártöltő verseny, és

Hazafias dalverseny.

A profi pakolók összemérhették tudásukat […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/10/05/wargaming_fest_minszk_offspring_world_of_tanks/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olcsó és trendi a Redmi első monitora

Az abszolút belépőkategóriába érkezik a Display A1. Bemutatta az első számítógépes monitorát Kínában a Xiaomi …