2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Az EA máris összehozta az idei E3 legértelmetlenebb eseményét

Hirdetés

Az EA máris összehozta az idei E3 legértelmetlenebb eseményét

Emlékeznek még a tavalyi E3 első sajtóbemutatójára, amit egy nap híján pontosan egy éve tartott az Electronic Arts? Nem hibáztatom önöket, ha a válaszuk nem, mert hiába volt több nagy dobása a cégnek, ebből az égvilágon semmit nem mutattak meg rajta, így lényegében az Unravel folytatása és a berlini Jo-Mei Games kalandjátéka, a Sea of Solitude vitték el a hátukon az egészet.

Akkor valószínűleg senki nem gondolta, hogy ezt bármikor bárki képes lesz majd alulmúlni a piac nagyobb szereplői közül. De most nyugodt szívvel jelenthetem ki, hogy ez mégis összejött, méghozzá pont az EA-nek köszönhetően.

Az idei, kissé rendhagyó EA Play ugyanis annyira gyalázatosan rossz volt, hogy fogalmam sincs, mi értelme volt egyáltalán megtartani ebben a formájában.

Hirdetés

Azt előre lehetett tudni, hogy rendes konferencia helyett most félórás bemutatókat fognak tartani a játékaikhoz, és hamar bebizonyosodott, hogy tényleg azért választották ezt a formátumot, mert az égvilágon semmit nem tudnak bemutatni. Egyvalamit azért így is sikerült, végre láttunk valamit a Respawn évek óta készülő játékából, a Star Wars Jedi: Fallen Orderből, de ezt rögtön az elején ellőtték, innentől kezdve pedig szinte teljes unalomba fulladt az egész esemény.

Működő formulák+fénykard

Kezdjük a jó dolgokkal, ha már az EA is ezekkel kezdte: végre mozgásban is láthattuk a Titanfall-játékokat és az Apex Legendset fejlesztő Respawn három éve készülő Star Warsos játékát, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert. A játékról a stúdió feje, Vince Zampella és Stig Asmussen vezető fejlesztő beszéltek, szavaikból pedig ismét azt lehetett leszűrni, hogy a játék a 66-os parancs, vagyis a jedik szisztematikus kiirtása után játszódik, a főszereplő pedig egy fiatal jediaspiráns, Cal Kestis lesz, aki felveszi a harcot a Birodalommal.

Az is kiderült, hogy az ikonikus Knights of the Old Republic-kal ellentétben itt kötött lesz a sztori, szóval a szürke jedi végigjátszásokat már most el lehet felejteni. A bemutatott 15 perces videó a wookie anyabolygóra, a Kashyyykra kalauzolta el a nézőket, ahol Kestis éppen a wookie-k kiszabadítására tett kísérletet.

A Fallen Order ez alapján egy teljesen átlagos külső nézetes akciójátéknak tűnt, amiben az ugrálás és a mászkálás leginkább az Unchartedre hajazott, a harcrendszer meg úgy nézett ki, mintha valaki meghallgatta volna az újságírók sirámait, és megcsinálta volna a Sekiro könnyített módját. Első blikkre iszonyat kiábrándító volt, hogy szinte minden egy ütésből meghalt, ami meg nem, az röhögve támadott tovább annak ellenére, hogy derékban lényegében kettészelte egy fénykard.

Pont emiatt egyelőre nem tűnt túl kiforrottnak a rendszer, remélhetőleg ezen majd finomítanak még, mert egyébként a fénykardos harc elég menőnek tűnt, és az Erő használata is izgalmas lehet – bár a látottak alapján nem sokat fejlődött a 16 éve megjelent Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy szintjéhez képest.

Életmentő akcióterv

A Fallen Order után is a Respawnnál pattogott tovább a labda, akik itt vezették elő a tervüket a semmiből berobbanó, azóta viszont folyamatos lejtmenetben lévő Apex Legends megmentésére. A prezentáció alapján ők is érzik, hogy a fő probléma az, hogy a Fortnite-tal ellentétben iszonyatosan kevés tartalmat adnak a játékosoknak, ezt pedig ránézésre a battle pass átalakításával akarják orvosolni.

A játékba pont négy napja érkezett meg a Legendary Hunt nevű esemény, ami egyrészt új megszerezhető cuccokat, másrészt meg a legjobb játékosokat összedobáló meccseket hozott, a következő szezonban pedig ezen a vonalon szeretnének tovább haladni. Ez azt jelenti, hogy sokkal több lesz a teljesíthető kihívás, lesz egy csomó új kinézet, bőkezűbben fogják osztogatni az ezek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat is, és végre a rangsorolt mód is bekerül a játékba.

Emellett a Titanfall 2-ben debütált fegyver, az L-STAR is bekerül a játékba, és jön egy új legenda is Wattson […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/06/08/ea-e3-2019-star-wars-apex-legends-fifa-madden-sims-videojatek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megfilmesítik a Metro 2033-at

A Gazprom áll a projekt mögött, 2022-ben jöhet a mozikba. Nagy hírt kaptak a Dmitrij …