2020. május 29., péntekMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.29. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Augusztus végén beizzítják a retrót a World of Warcraftban

Hirdetés

Augusztus végén beizzítják a retrót a World of Warcraftban

A Blizzard játékfejlesztő cég kedd délután bejelentette, hogy augusztus 27-től éles a klassszikus verziója a World of Warcraft nevű online szerepjátéknak, amit nagyjából úgy kell értelmezni, hogy olyan szerverek is rendelkezésre állnak majd, melyek a 2004-ben megjelent alapjátékhoz közeli verziót kínálnak. 

Ez elsőre furcsának is tűnhet, viszont egyrészt a WoW-nak még mindig sokmilliós tábora van, köztük sokan a kezdetektől nyomják a játékot, másrészt a videójátékiparban is jó ideje kifizetődő már a retro, ezt akarják most meglovagolni a Blizzardnál. 

A terv az, hogy már a nyáron elindulnak a bétatesztek, melyekbe az érdeklődőket is bevonják, aztán augusztus 27-én élesben is elindul a klasszikus verzió. Külön fizetni nem kell érte, az előfizetők alapból megkapják az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/05/14/world_of_warcraft_classic_augusztus_megjelenes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olcsó és trendi a Redmi első monitora

Az abszolút belépőkategóriába érkezik a Display A1. Bemutatta az első számítógépes monitorát Kínában a Xiaomi …