2019. szeptember 16., hétfőMa Enikő napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.16. Enikő Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Alattomos naptáras spam ígér iPhone X-et

Hirdetés

Alattomos naptáras spam ígér iPhone X-et

Izgalmasan kezdődik a nap, ha a Google beszélő asszisztense reggel nemcsak azt mondja el nekünk, hogy 32 fokos hőség várható, hanem mindjárt azt is közli, hogy nyertünk egy iPhone X mobilt. 

Hirdetés

Egy percig se higgye el, hogy létezik ilyen nyeremény, mert ez csupán a web sötét bugyraiban meghúzódó kiberbűnözők legújabb próbálkozása arra, hogy a lenyúlják a személyes adatainkat. Vagy esetleg más kártevő telepítésére vegyenek rá minket.

Jegyzet 2019-08-27 134331.png

A Kaspersky kiberbiztonsági szakértői júniusban figyelmeztettek a veszélyre, amely a kollégánk naptárába is befészkelte magát valahogyan. A naptárba épített spam éppen attól trükkös, hogy észrevétlenül el tud rejtőzni a fiókunkban, akár hónapokon át is. Általában valamilyen tényleges eseménynek álcázzák a naptáreseményt elmentő linket, és direkt a Gmail fiókokat támadják, mert ott nem is kell semmire rákattintani.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/helpdeszka/2019/08/27/alattomos_naptaras_spam_iger_iphone_x-et/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kényelmi újítást kapott a Microsoft Authenticator

Képes menteni és visszaállítani az adatokat a kétlépcsős hitelesítőapp. Az egyre több webes szolgáltatás által …