2020. július 11., szombatMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.11. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A Microsofthoz igazolt Ninja, a Twitch streamer sztárja

Hirdetés

A Microsofthoz igazolt Ninja, a Twitch streamer sztárja

Ninja tavaly a Twitch feliratkozói rekordjainak döntögetése mellett majdnem tízmillió dollárt keresett a streameléssel, de ehhez hosszú évek kemény munkája és a csillagok együttállása kellett, az elmúlt egy év alapján pedig a csúcsról tényleg csak lefelé vezet az út

írtuk márciusban a 27 éves Tyler Blevinsről, a világ egyik legismertebb gémeréről. Az, hogy vele kapcsolatos, a most nyilvánosságra került hír karrierje fel- vagy lefelé ívelését jelenti-e majd, nehéz eldönteni. A lényeg, hogy Ninja csütörtökön bejelentette, hogy otthagyja a Twitch streamingplatformot, hogy a Mixeren, a Microsoft hasonló, konkurens szolgáltatásán folytassa játékos tevékenységének közvetítését.

Ninja egy sajtótájékoztatót imitáló videóban közölte, hogy a Mixeren teljesen exkluzívan, teljes munkaidőben fog streamelni, amivel visszatér a gyökereihez. Biztosította a rajongóit, hogy nem változik semmi, ahogy az utóbbi években, ezután is csak és kizárólag Fortnite-ozni fog.

Hirdetés

The next chapter,https://t.co/lvn9KBjEYq pic.twitter.com/tljVgyM3bG

— Ninja (@Ninja) <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/08/02/a_microsofthoz_igazolt_ninja_a_twitch_streamer_sztarja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kell kiadnia a filmkalózokat a YouTube-nak

A jogvédők számára kedvezőtlen ítéletet hozott az Európai Bíróság. Az Európai Bíróság csütörtökön kihirdetett döntése …