2019. október 19., szombatMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A megszégyenült Donkey Kong-bajnok visszavág

Hirdetés

A megszégyenült Donkey Kong-bajnok visszavág

Billy Mitchell igazi rocksztár volt a retró videojátékok rajongóinak körében, mivel nemcsak elérte az elvi maximális pontszámot a Pac-Manben, de a Donkey Kongban is világcsúcsot állított fel 1.047.200 ponttal.

A profi játékos pünkösdi királysága azonban tavaly villámgyorsan ért véget, amikor a klasszikus videojátékok rajongóit tömörítő fórumokon többen is megkérdőjelezték, hogy azok a pontszámok, amelyeket állítása szerint elért, valósak, illetve tisztességes körülmények között szerezte-e őket.

Magyarul csalt.

Hirdetés

Minthogy a játékokban elérhető pontszámokat számos technikai feltétel befolyásolja jelentősen, nagyon szigorú szabályoknak kell megfelelniük a világcsúcs-döntögető játékosoknak. A Donkey Kongnál a legfontosabb, hogy eredeti játéktermi nyomtatott áramkörrel ellátott gépen kell végigtolni a játékot.

Billy Mitchell egy túlméretes játéktermi Donkey Kong-gépen lovagol a Citrus Bowl-felvonuláson

Billy Mitchell egy túlméretes játéktermi Donkey Kong-gépen lovagol a Citrus Bowl-felvonuláson

Fotó: Billy Mitchell / Twitter

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/09/16/a_megszegyenult_donkey_kong-bajnok_visszavag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Loot boxok nélkül jön az új Call of Duty

A Fortnite által népszerűvé tett szezonbérletet használja. Jelentős és pozitív változtatást eszközölt az október 25-én …