2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A MacBook touchpadje lenne az iPhone

Hirdetés

A MacBook touchpadje lenne az iPhone

Az Apple benyújtott egy szabadalmat, amely érdekes módon változtatná meg a MacBookot és az iPhone-t, illetve ezek kapcsolatát. Az az ötlete támadt a cégnek, hogy egy laptopszerű dokkolót fejlesztene az iPhone-nak, vagy iPadnek.

A képen egy iPhone-t láthatunk, ahogyan beleilleszkedik a laptop azon részébe, ahol a touchpad szokott lenni. Ebben a példában a laptop több része csak terminálként viselkedik, az összes feladatot a mobil számítógépe végezné el.

klalala

Egy másik képen egy iPadet helyeznek egy laptopszerű vázba, itt a tablet a kijelzőt helyettesíti. De ez nem annyira érthető koncepció, hiszen léteznek már billentyűzetek iPadre, felesleges lenne még egyet kitalálni.

Hirdetés

Azért attól, hogy létezik egy ilyen szabadalom, nem jelenti azt, hogy kész termék is lesz belőle valaha. Láttunk már mindenféle ötleteléseket gyártóktól, még az Apple-től is. A telefont laptoppá alakítunk koncepció pedig nem is teljesen új láttunk már hasonló próbálkozásokat korábban is.

Forrás: http://index.hu/tech/2017/03/23/a_macbook_touchpadje_lenne_az_iphone/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két hétig ingyen tölthető a Transistor

Részben a stílusosságával emelkedik ki a Bastion alkotóinak második játéka. Jó idők járnak a számítógépes …