2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A Google egy 21 éves csodagyerekkel az élen mobiljátékokba kezd

Hirdetés

A Google egy 21 éves csodagyerekkel az élen mobiljátékokba kezd

Az új cég, az Arcade csak az egyike lesz a Google új leáényvállalatainak, a vezetője pedig egy még ma is leginkább csak csodagyerekként emlegetett srác. Michael Sayman még 17 évesen kezdett a Facebooknál, gyakornokból egy év után fontos munkatárs lett, aki amolyan tinédzser-szakértőként  magyarázta az idősebbeknek, hogy mi is a középiskolás korosztály viszonya a technológiához és csatolt részeihez.

Sayman tavaly átigazolt a Google-höt (illetve annak anyacégéhez, az Alphabethez), ahol most megcsinálták neki az Arcade-ot. A startup a haverokkal közös mobil játékok piacára lép be, az első általuk fejlesztett app nyáron jelenik majd meg. Sok részletet még nem mondanak a terveikről, de annyit azért lehet tudni, hogy a játékosok nem valamelyik már létező közösségi oldalon keresztül tudnak majd belépni, egyszerűen a telefonszámukkal hozhatják majd létre az accountjukat.

A Google Plus kudarca után a Google nagyjából feladta, hogy valódi riválisa legyen a Facebooknak social mediában, de azért kisebb projektekkel, mint egyes appok, időről-időre próbálkoznak valami hasonlóval – úgy tűnik, most megint megpróbálnak erre ráerősíteni.

Forrás: http://index.hu/tech/2018/05/03/a_google_mobiljatekokba_kezd_egy_21_eves_csodagyerek_vezeti/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sokan rejtőzködnek a főnökük elől a Facebookon

Minden második alkalmazott figyelmet fordít a szelektív posztolásra. Mivel az alkalmazottak 90%-a naponta többször is …