2019. június 17., hétfőMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A Destiny és a Halo fejlesztője otthagyja az Activisiont

Hirdetés

A Destiny és a Halo fejlesztője otthagyja az Activisiont

A Halo és a Destiny szériákat fejlesztő Bungie nyolc év együttműködés után otthagyja kiadóját, az Activisiont. Az elmúlt évek során a Bungie a Destiny két részét készítette a kiadónak; a multiplayer játékra kihegyezett FPS pc-re, Xbox és PlayStation platformokra jelent meg.

Az 1991-ben alapított Bungie-t nem egy másik kiadó szerződtette le. A Kotaku azt írja, hogy a jövőben saját kézbe veszik a játékaik kiadását, az Activision pedig nagyobb hangsúlyt fektetne majd a saját játéksorozataik gondozására.

A hivatalos nyilatkozatok alapján a váltás békésnek tűnik, ugyanakkor tény, hogy a Bungie és az Activision között az utóbbi időben eléggé elmérgesedett a viszony. A Destiny 2: Forsaken nem lett annyira népszerű, mint ahogy az Activision várta, a Bungie pedig belefáradt, hogy minden évben új kiegészítőket készítsen az alapjátékokhoz.

Hirdetés

A Bungie ettől függetlenül több, a Destinyhez tervezett kiegészítőn is dolgozik; a játék a Blizzard platformján, a Battle.neten fog futni. A fejlesztők egy vadonatúj címen is dolgoznak, de erről nem árultak el további részleteket – csak annyit tudni, hogy a fejlesztést 100 millió dollárral támogatta egy kínai videojáték-vállalat, a NetEase.

Mielőtt a Bungie az Activisionhöz került, a Microsoft volt a kiadójuk; közös együttműködésük eredménye az első Xbox konzolon startolt Halo, az egyik legjobb konzolos FPS játék, illetve a belőle kinőtt széria volt.

(The Next Web)

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/01/11/a_destiny_es_a_halo_fejlesztoje_otthagyja_az_activisiont/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nagyobb tempóra kapcsolnak az SSD-k

Egyelőre nem képesek kihasználni a PCI Express 4.0 sínt. Július elején piacra kerülnek az AMD …