2018. november 13., keddMa Szilvia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
2018.11.13. Szilvia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
Kezdőlap / Tech / 207 milliárd forintot termelt a Read Dead Redemption 2 egyetlen hétvégén

Hirdetés

207 milliárd forintot termelt a Read Dead Redemption 2 egyetlen hétvégén

A Rockstar játékstúdió bejelentette, hogy a Read Dead Redemption 2 nevű western játéka az első három napon 725 millió dollár bevételt hozott, ami forintban számolva egészen bődületes 207 milliárdos összeg. Ez nemcsak a játékiparban számít rendkívül jó eredménynek, hanem az egész szórakoztatóipar történelmének legjobb nyitóhétvégéjének könyvelheti el ez a játék.

Persze ez csak a legjobb hétvégének számít, hiszen a GTA 5, amit egy keddi napon adtak ki, az első három napon 1 milliárd dollár bevételt hozott. Ebből az egészből csak a Rockstar stúdió jön ki jól, hiszen a GTA is az ő játékuk.

A pénztermelés pedig még nem ért véget, és a Rockstar nemcsak a teljes játék eladásával szerez majd bevételt. A Red Dead Redemption 2 többszereplős módja még meg sem jelent, és abban még több pénzköltési lehetőség lesz. A GTA 5 esetében az online játékban megtalálható mikrotranzakciók több mint egymilliárd dollárt hoztak négy év alatt, és a számok alapján hasonlóra számíthatunk a Red Deadnél. 

Hirdetés

Talán a Rockstar fejlesztői örülnek most a legjobban, mert az év végi bónuszaik nagyban függnek az eladásoktól, és ezzel a rekord hétvégével valószínűleg sok tízezer dolláros kompenzációt kapnak majd az év közbeni rengeteg túlóráért.  A játék fejlesztése 2011 elején kezdődött, és 2016 októberében hivatalosan is bejelentették, hogy készül a western sorozat második része.

(Gamesradar, Kotaku)

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2018/10/31/207_milliard_forintot_termelt_a_read_dead_redemption_2_mult_hetvegen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Beengedi a Facebook a francia kormány felügyelőit

Januártól először fog beengedni külsős megfigyelőket a Facebook, hogy ellenőrizzék a gyűlöletbeszéd elleni hatékony fellépést, …