2019. október 20., vasárnapMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Tech / 2019 legszebb videojátékos grafikáit díjazták az E3-on

Hirdetés

2019 legszebb videojátékos grafikáit díjazták az E3-on

A kép címe: Terran Overlook. John Liberto Photoshoppal készült koncepciórajza az Astroneer című indie játékhoz. A játék központi eleme bolygók felfedezése és beépítése, a kép űrhajósa művében gyönyörködik.

A kép címe: Terran Overlook. John Liberto Photoshoppal készült koncepciórajza az Astroneer című indie játékhoz. A játék központi eleme bolygók felfedezése és beépítése, a kép űrhajósa művében gyönyörködik. (Fotó:
John Liberto / intothepixel.com)

Hirdetés

A kép címe: Mender Tower. Lee Petty Photoshoppal készült rajza a RAD-hoz, ami egy Diablo-szerű akció-szerepjáték, posztapokaliptikus környezettel és rajzfilmek felé húzó grafikával.

A kép címe: Mender Tower. Lee Petty Photoshoppal készült rajza a RAD-hoz, ami egy Diablo-szerű akció-szerepjáték, posztapokaliptikus környezettel és rajzfilmek felé húzó grafikával. (Fotó:
Lee Petty / intothepixel.com)

A Control két képpel is bekerült az Into the Pixelbe, a másik címe: The Hub. A Remedy több grafikusa rakta össze többféle szoftverrel, merthogy ez egy pillanatkép magából a játékból.

A Control két képpel is bekerült az Into the Pixelbe, ennek a címe: The Hub. A Remedy több grafikusa rakta össze többféle szoftverrel, merthogy ez egy pillanatkép magából a játékból. (Fotó:
Remedy Art Department / intothepixel.com)

A kép címe: Mold-1. Oliver Ödmark készítette Photoshoppal a Control című, augusztusban megjelenő játékhoz. A játék fejlesztője a Remedy, aminek korábban a Max Payne 1-2-t és az Alan Wake-et köszönhettük, így nagy várakozás előzi meg. Főhőse egy telekinézissel és más természetfölötti képességekkel turbózott női titkosügynök, ő látható a képen egy ellenfelével.

A kép címe: Mold-1. Oliver Ödmark készítette Photoshoppal a Control című, augusztusban megjelenő játékhoz. A játék fejlesztője a Remedy, aminek korábban a Max Payne 1-2-t és az Alan Wake-et köszönhettük, így nagy várakozás előzi meg. Főhőse egy telekinézissel és más természetfölötti képességekkel turbózott női titkosügynök, ő látható a képen egy ellenfelével. (Fotó:
Oliver Ödmark / intothepixel.com)

Dave Guertin Photoshoppal készült koncepciórajza, amelynek címe: Stormland Reveal Robot. A Stormland egy csak PC-re megjelent VR-játék, amiben a játékos a képen látható robot bőrébe bújik.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/06/14/e3_2019_into_the_pixel_videojatek_grafika_concept_art/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Átalakul és drágul a Humble Monthly

Cserébe viszont értékesebb játékok kerülhetnek majd bele. Egyelőre erősen vegyes visszhangot kiváltva a Humble Store …