2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Zlatan minden szempontból szuper formában van

Hirdetés

Zlatan minden szempontból szuper formában van

Zlatan Ibrahimovic ügynöke a napokban már elmondta, hogy az Amerikában megműtött futballista orvosai ámultak azon, ilyen karrier után milyen jó állapotban van a térde, most az operációt végző orvos is megszólalt egy lapnak.

A Hong Kong-i Freddie Fu a South China Morning Postnak beszélt a United-csatár állapotáról. “Nem akarok nagyok belemenni a részletekbe, mert bajba kerülnék a Manchester Unitednél, de annyit elmondhatok, hogy minden szempontból szuper formában van. Az izmai, a csontozata annyira jó, amennyire csak lehetséges ebben a korban, ő az egyik legjobb formában lévő sportoló, akit valaha műtöttem” – mondta Fu.

Egyébként egy aláírt mezt is kapott Ibrától, aki a következő írta a szignó mellé: “Freddie Fúnak. Folytasd a nagyszerű munkát és a varázslást, sok sikert kívánok. Köszönök neked mindent”. 

Hirdetés

Fotó: South China Morning Post

A játékost kezelő specialisták amúgy azt szeretnék, hogy karrierje végeztével visszatérjen hozzájuk, hogy további vizsgálatokat végezhessenek rajta, annyira jó állapotban van.

Ibrahimovic jövője azonban ettől függetlenül bizonytalan, mert a szezonban már biztosan nem játszhat a térdszalag-szakadása miatt, és a szerződése lejár a nyáron az MU-nál, néhány mérkőzés kellett volna még, hogy plusz egyéves opciója életbe lépjen.

A támadó április végén, az Anderlecht elleni Európa Liga-mérkőzésen szenvedett sérülést. 

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/05/11/zlatan_az_egyik_legjobb_formaban_levo_sportolo/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A klub egykori ikonja lehet a Chelsea új edzője

A Derby County hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint a klub engedélyezi a Chelseanek, hogy Frank …