2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Visszavonul az ötszörös Grand Slam-győztes Safarova

Hirdetés

Visszavonul az ötszörös Grand Slam-győztes Safarova

A jövő év elején, az ausztrál nyílt teniszbajnokság után visszavonul a cseh Lucie Safarova.

Még mindig szeretem a teniszt, nagyon hiányozni fog, de szépen akartam befejezni, és most eljött ennek az ideje. A pályafutásom jól alakult, mindennel elégedett vagyok, amit elértem”

– mondta a 31 éves Safarova, aki egyéniben hét WTA-tornán győzött, a cseh válogatottal pedig négyszer nyerte meg a Fed Kupát. Párosban öt Grand Slam-címet gyűjtött be, míg a szintén cseh Barbora Strycovával bronzérmes volt a 2016-os olimpián.

Hirdetés

 A világranglistán jelenleg 106. helyezett játékos most nem tagja a Fed Kupa-döntős cseh válogatottnak. Ezért, illetve az állandó utazás és a stressz okozta egészségi problémái miatt döntött úgy, hogy befejezi.

(MTI)

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2018/11/10/visszavonul_az_otszoros_grand_slam-gyoztes_safarova/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A világ legmagasabb futballkapusát óriási góllal emelték át

A világ legmagasabb futballkapusát óriási góllal emelték át

Simon Bloch Jørgensent valamennyi mérvadó forrás a világ jelenlegi legmagasabb, jegyzett bajnokságban szereplő labdarúgójának tartja. …