2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Villámreakció férfi kéziseink meggyőző sikere után

Hirdetés

Villámreakció férfi kéziseink meggyőző sikere után

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott egészen kiváló játékkal, 32-26-os győzelmet aratott Katar ellen hétfő délután a német-dán világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójának, így továbbra is veretlen a tornán. 

A találkozót követően Csoknyai István, a csapat egyik szövetségi kapitánya értékelt. “Jó mérkőzést játszottunk, ahol rendben volt mind a támadójátékunk, mind a védekezésünk. Kapusaink szenzációsan védtek, éltek az átlövések, megtaláltuk a helyzeteket – egyértelműen látható a fejlődés a gárdán. Természetesen mindig lehet és kell is javítani, így ezt a mérkőzést is ki fogjuk elemezni, szerencsénk, hogy tudunk egyet fújni holnap, ránk fér egy kis pihenés és egy kis hibajavítás, de közben készülünk eközben Egyiptomra. Emberelőnyben bele-belehibáztunk a játékba, nem volt mindig a legfeszesebb, ebben lehet javítani. Minden meccs más, de ha mindig tudunk 32 gólt lőni és csak 26-ot kapni, nem lesz bajunk” – fogalmazott. 

Forrás:
http://sport365.hu/kezilabda,ferfi-valogatott,villamreakcio-ferfi-keziseink-meggyozo-sikere-utan-,109795

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Atlético fegyelmi eljárást indított Diego Costa ellen

Az Atlético fegyelmi eljárást indított Diego Costa ellen

A nyolc mérkőzésre eltiltott Diego Costa nem volt hajlandó részt venni az Atlético Madrid csütörtöki …