2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Verstappen rém furcsán került a falba Bakuban

Hirdetés

Verstappen rém furcsán került a falba Bakuban

Érdekes, de legalább nem súlyos balesettel indult a 2018-as Azerbajdzsáni Nagydíj hétvégéje, az első szabadedzésen ugyanis Max Verstappen csúszott nem megszokott körülmények között a falba.

A holland egy balkanyarban vesztette el az irányítást a Red Bull fölött, egy jobbos ellenkormányzásból nem tudta megfogni a kocsit, de nem tudni, hogy beragadt váltó – egyesben volt a kocsi –, vagy vezetői hiba okozta, hogy végül csak a falban állt meg.

Hirdetés

Verstappen mindenesetre később azt mondta, hogy a kocsi önmagától üresbe váltott, ezért történt a baleset. A Red Bull egyelőre nem közölte, mire jutottak. A kocsi bal oldala sérült kissé, de ettől nincs veszélyben Verstappen pénteki második szabadedzése.

A kicsúszása azért is fájó, mert a csapattárs Daniel Ricciardóval ők futották a két leggyorsabb kört az első edzés kétharmadáig, tehát valamit jól eltaláltak a Red Bullnál, és a maradék időben biztos tudtak volna még előbbre jutni.

Forrás: https://index.hu/sport/forma1/2018/04/27/forma-1_baku_verstappen_kicsuszas/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Dabas kézicsapata több nézőt vonz a felcsúti focinál

A Dabas kézicsapata több nézőt vonz a felcsúti focinál

A stadionépítések lassan befejeződnek, ezért érdemes ezen statisztika felett hosszabban időzni. Mert itt jól látszik …