2018. november 13., keddMa Szilvia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
2018.11.13. Szilvia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Verstappen rém furcsán került a falba Bakuban

Hirdetés

Verstappen rém furcsán került a falba Bakuban

Érdekes, de legalább nem súlyos balesettel indult a 2018-as Azerbajdzsáni Nagydíj hétvégéje, az első szabadedzésen ugyanis Max Verstappen csúszott nem megszokott körülmények között a falba.

A holland egy balkanyarban vesztette el az irányítást a Red Bull fölött, egy jobbos ellenkormányzásból nem tudta megfogni a kocsit, de nem tudni, hogy beragadt váltó – egyesben volt a kocsi –, vagy vezetői hiba okozta, hogy végül csak a falban állt meg.

Hirdetés

Verstappen mindenesetre később azt mondta, hogy a kocsi önmagától üresbe váltott, ezért történt a baleset. A Red Bull egyelőre nem közölte, mire jutottak. A kocsi bal oldala sérült kissé, de ettől nincs veszélyben Verstappen pénteki második szabadedzése.

A kicsúszása azért is fájó, mert a csapattárs Daniel Ricciardóval ők futották a két leggyorsabb kört az első edzés kétharmadáig, tehát valamit jól eltaláltak a Red Bullnál, és a maradék időben biztos tudtak volna még előbbre jutni.

Forrás: https://index.hu/sport/forma1/2018/04/27/forma-1_baku_verstappen_kicsuszas/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A sakkvilágbajnoki döntőben négy parti után sincs győzelem

Az első háromhoz hasonlóan a negyedik parti is döntetlennel zárult az egymillió dollár összdíjazású londoni …