2019. április 24., szerdaMa György napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
2019.04.24. György Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Verstappen-biztossá tettek egy kanyart Austinban

Hirdetés

Verstappen-biztossá tettek egy kanyart Austinban

Új kerékvetőket helyezett el az FIA Austinban a 16. és a 17. kanyarnál. A szövetség így próbálja megelőzni, hogy megismétlődjön a tavalyi Verstappen-Räikkönen-incidens.

Max Verstappen zseniálisan versenyzett az Amerikai Nagydíjon 2017-ben. Egy motorcsere miatt 15 helyes rajtbüntetést kapott, de így is felküzdötte magát a 4. helyig, az utolsó körben pedig Kimi Räikkönent támadhatta a dobogóért. Sikerült is leelőznie a finnt, de a manőver közben négy kerékkel elhagyta a pályát, amiért 5 másodperces büntetést kapott.

Hirdetés

A holland nem volt boldog az eset után, a büntetéssel pedig nagyon sokan nem értettek egyet. Az FIA kitart álláspontja mellett és elejét vette a hasonló eseteknek:

a két méter hosszú, egy méter széles és 50 milliméter magas kerékvetők ugyanis lehetetlenné teszik a verstappenéhez hasonló manővereket.

Továbbá az 1-es kanyar kijárata is új kerékvetőket kapott, nehogy valaki a pálya kiszélesítésével próbáljon meg előnyhöz jutni.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2018/10/18/verstappen_austin_usa_amerikai_nagydijat_kimi_raikkonen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolc másodperc sem kellett minden idők leggyorsabb PL-góljához

Nyolc másodperc sem kellett minden idők leggyorsabb PL-góljához

Minden idők leggyorsabb Premier League-gólját szerezte a Southampton-csatár Shane Long. A Watford elleni meccsen a …