2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Valverde üzent elégedetlen sztárjának

Hirdetés

Valverde üzent elégedetlen sztárjának

Philippe Coutinho szerezte a Barcelona egyetlen gólját a Levante elleni 2-1-es vereség során, de összességében gyenge teljesítményt nyújtott.

Az edző, Ernesto Valverde kihívta játékosát, hogy dolgozzon, amilyen keményen csak tud, hogy visszakerüljön a kezdőbe, és helyezzen nyomást azokra, akik gyakrabban játszanak.

– Amikor Dembélét nem játszattam, mindenki róla kérdezett – nyilatkozta Valverde a mérkőzést követően. – Most Dembélé játszik többet, Coutinho nem, úgyhogy most fordítva történik mindez. De komolyan, egyikük szinte mindig játszik és sokszor mindketten játszanak. A játékosoknak dolgozniuk kell, hogy megfordítsák a helyzetüket. Ma mindketten játszottak. Ha valaki nem boldog, mert nem játszik, akkor harcolnia kell azért, hogy ez megváltozzon. Ma egy ilyen meccs volt. Coutinho sokat adott és ad nekünk és a jövőben is sokat fog adni, de ugyanezt tudom mondani Dembéléről is. Ugyanazt a kérdést teszitek fel mindig, csak a nevek változnak.

Hirdetés

Forrás:
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,spanyol-foci,valverde-uzent-elegedetlen-sztarjanak,109720

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Műkorcsolya-vb - francia siker, magyar javítás

Műkorcsolya-vb – francia siker, magyar javítás

A francia Gabriela Papadakis, Guillaume Cizeron kettős nyerte a jégtáncosok versenyét a szaitamai műkorcsolya-világbajnokságon. A …