2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ullrich kijött a detoxról, küzd a démonjaival

Hirdetés

Ullrich kijött a detoxról, küzd a démonjaival

Az egykori Tour de France-győztes Jan Ullrich egyhetes detoxikálás után tért haza Miamiból Németországba. Az egykori kerékpáros nyílt levélben írt az újrakezdésről és a második esélyről a Bildben.

Ullrich elég sokszor került balhéba pályafutása után, többször érték ittas vezetésen, drogot is kimutattak nála, augusztusban pedig azért vitték el a rendőrök, mert megvert egy prostituáltat. Akkor sem volt tiszta.

Az exbringás ezután került be egy németországi magánklinikára, ahol még egykori riválisa, Lance Armstrong is meglátogatta. Már ő is ajánlgatott amerikai rehabilitációs intézetet Ullrichnak, de végül nem azt választotta, hanem Miamiban kapott egyhetes detoxikáló kezelést. Levelében arról írt, hogy sokat tanult a detoxikációs fázisban, már tudja, miért lett beteg, de az okokat egyelőre nem árulja el.

Hirdetés

„Méregtelenítéssel tettem le az új életem alapjait, ha úgy tetszik, teljesítettem az első etapot a személyes Tour de France-omon” – írta.

Jan Ullrich 2015. júliusában a weinfeldeni bíróságon

Jan Ullrich 2015. júliusában a weinfeldeni bíróságon

Ullrich most hathetes európai kezelésen vesz részt, majd visszatér az Egyesült Államokba is egy rövidebb rehabilitációs időszakra, de előtte annyi időt akar tölteni négy gyerekével, amennyit csak lehet.

A régi és egyben új Jan leszek, aki mindent meg fog tenni azért, hogy legyőzze a démonjait, és visszatérjen a fénybe új energiával és életkedvvel.

Az exklasszis másokat is arra bátorít, hogy betegségükről nyíltan beszéljenek, a többieketől pedig megértést kér.

Az számít, hogy ha valaki el is bukik, akkor is készen áll arra, hogy felkeljen és harcoljon a második esélyért az életben. Én megpróbálom, és nem fogok rejtegetni semmit

– írta határozottan a 97-es Tour nyertese.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas

Forrás:
https://index.hu/sport/bringa/2018/10/10/jan_ullrich_detoxikalas_nyilt_level/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Ijesztő jelenetek játszódtak le a golf US Open pénteki második körében. A 16. lyuknál egy …