2019. március 21., csütörtökMa Benedek napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
2019.03.21. Benedek Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Újra Fradi-meccsen volt Bonyha, a tavaly megvert volt vezérszurkoló

Hirdetés

Újra Fradi-meccsen volt Bonyha, a tavaly megvert volt vezérszurkoló

Mint ismert, tavaly novemberben a FTC-DVSC meccs szünetében összeverekedtek a “kitiltott” és a “kubatovista” Fradi-drukkerek, ez volt ugyanis az a meccs, amelyen a korábbi ultrák visszatérte a stadionba, ahova a vénaszkenneres beléptetés miatt sokáig nem voltak hajlandóak betenni a lábukat.

A szünetben akkor a régi ultrák súlyosan összeverték, szinte meglincselték a kubatovista szurkolótábor vezérszurkolóját, a Bonyha becenevű Paróczai Dávidot is, aki egyes szemtanúk szerint kést vitt be a stadionba, ahova nem is a rendes kapun keresztül ment be. Bonyha kórházba került az eset után.

A 24.hu most azt írja, az NB I 2. fordulójában, a július végi MTK-Ferencváros meccsen ott volt a megvert volt vezérszurkoló is, aki a lapnak meg is erősítette telefonon, hogy elment a meccsre, ahova MLSZ-kártyával simán tudott jegyet vásárolni. Azt is elmondta, nincs kitiltva a meccsekről a tavalyi balhé után, de a szurkolói kártyáját felfüggesztették, ezért a Fradi által szervezett eseményekre nem tud bejutni, más stadionokban viszont nyugodtan mozoghat.

Szegő Tibor, az MTK média-főszerkesztője azt közölte a lappal, hogy Bonyha a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, az MLSZ jegyértékesítő rendszerén keresztül, MLSZ-kártyával váltott jegyet, és nem a vendégszektorban, hanem a B8-as szektorban foglalt helyet a ferencvárosi szurkolók között, bár eredetileg nem a fradisták közé vett jegyet. Szegő lmondása szerint viszont olyan sok fradista ment a meccsre, hogy két új szektort is meg kellett nyitni nekik, és arra kérték az MLSZ-kártyával jegyet váltott szurkolókat, hogy mindenki klubhovatartozástól függően válaszon magának helyet.

Hirdetés

Szegő azt is elmondta, már a mérkőzés elején tudomást szereztek arról, hogy Bonyha a helyszínen nézi meg a meccset, ezért a találkozó kezdetétől figyelemmel kísérték a viselkedését a Fradi Biztonsági Szolgálat és a rendőrség munkatársaival, de az új Hidegkuti Nándor Stadionból nincs kitiltva, itt nem volt rendbontása még soha, ezért nem merült fel, hogy kitiltsák, a Ferencváros sem kérte, hogy korlátozzák a mozgását.

A novemberi verekedés résztvevőinek ügyében még nem született döntés, a jogerős határozat meghozataláig pedig Bonyha és a többi verekedő MLSZ-kártyával bejuthat NB I-es és válogatott meccsekre is.

Forrás: http://hvg.hu/sport/20180810_Ujra_Fradimeccsen_volt_Bonyha_a_tavaly_megvert_volt_vezerszurkolo#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_8_10

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 17 milliót ér meg a kormánynak az Aranycsapat

17 milliót ér meg a kormánynak az Aranycsapat

A Magyar Közlönyben szerdán megjelent határozat szerint a kormány 17 millió 250 ezer forintot ad …