2019. szeptember 22., vasárnapMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Torghelle: Nem éreztük a veszélyt; Holender, az öltönyös gólkirály

Hirdetés

Torghelle: Nem éreztük a veszélyt; Holender, az öltönyös gólkirály

 

Torghelle Sándor nyíltan beszélt az MTK kieséséhez vezető folyamatokról. A volt válogatott csatár Somogyi Zsoltnak a jó idénykezdés után a veszélyérzet hiányával, majd az öltözőben kialakuló állapotokkal is magyarázza a csapat NB I-es búcsúját.

Holender Filippel 16 gól távozik a Budapest Honvédtól. Az OTP Bank Liga társgólkirálya (aki sorozatban a harmadik kispesti első) Pietsch Tiborral nemcsak Kispestről és a mögöttünk hagyott évadról, hanem a hétvégi Magyar Kupa-döntőről is beszélgetett.

Dányi után Gáspár, avagy a győri kézisek után a soproni kosarasok élére is magyar edző került. A legutóbbi két Euroliga-sorozatban Euroliga final fourba jutó bajnokcsapat új mesterét Bobory Balázs faggatta, és az új mester arról is őszintén beszélt, hogy jövőre akár az eredményesség terhére fontos egy új, a magyar tehetségeket is bevető együttes kialakítása.

Hirdetés

Momir Ilics abbahagyja, de nem távozik Veszprémből. A pályafutását lezáró szerb balátlövő persze éppen csúcstámadásban van, és Simon Józsefnek nemcsak a családjáról és a szerb válogatottról, a kézilabda-bajnokságban és a BL-ben rá váró feladatokról is beszélt.

És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/torghelle-nem-ereztuk-a-veszelyt-holender-az-oltonyos-golkiraly-2701729

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kizárták Ricciardót a Szingapúri Nagydíj időmérőjéről

Kizárták Ricciardót a Szingapúri Nagydíj időmérőjéről

Kizárták Daniel Ricciardót a Szingapúri Nagydíj időmérőjéről, mert a versenyző Renault-jában a megengedettnél nagyobb energiát …