2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Tagadja a doppingvádakat a magyar biciklis, aki elektromotorral bukott meg a versenyen

Hirdetés

Tagadja a doppingvádakat a magyar biciklis, aki elektromotorral bukott meg a versenyen

Múlt csütörtökön rendezték meg a kerékpáros masters országúti világbajnokságot Ausztriában, ahol a tavalyi magyar világbajnok, Nagy Attila is rajthoz állt. A szervezők viszont a Tiroler Tageszeitung cikke szerint kaptak egy fülest arra, hogy a versenyző kerékpárjában rejtett motor található, ezért azt ellenőrizték a verseny előtt és a gyanú beigazolódott.

A versenyző azonban mindezt cáfolja. Az RTL Klub híradója telefonon érte el Nagy Attilát, aki azt mondta: nem doppingolt, csupán az ellenőrző berendezés jelzett hibásan, ami szerinte gyakran megesik. Azt állította, defektje volt, ezért késve érkezett – ez lehetett gyanús a szervezőknek.

Az RTL Klubnak egy kerékpáros motorokat fejlesztő feltaláló elmondta, hogyan is működik az a bizonyos mechanikus dopping: a versenyzőnek csupán egy apró gombot kell megnyomnia, és máris érkezik a segítség.

Hirdetés

Forrás: http://hvg.hu/sport/20180827_Tagadja_a_doppingvadakat_a_magyar_biciklis_aki_elektromotorral_bukott_meg_a_versenyen#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_8_27

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A klub egykori ikonja lehet a Chelsea új edzője

A Derby County hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint a klub engedélyezi a Chelseanek, hogy Frank …