2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szigorítják a biztonsági intézkedéseket a Manchester United kupadöntőjén

Hirdetés

Szigorítják a biztonsági intézkedéseket a Manchester United kupadöntőjén

Szerda este rendezik az Európa Liga döntőjét, ahol a holland Ajax és az angol Manchester United találkozik egymással, és a hétfő éjszakai manchesteri terrortámadás miatt szigorítások lesznek.

Az UEFA egy közleményt adott ki, ebben az áll, hogy nincs információjuk arról, hogy a stockholmi kupadöntő ellen terrortámadást terveznének, de eddig is szorosan együttműködtek a helyi futballszervezettel és hatóságokkal. “A kupadöntő szervezése óta számításba vettük a terrortámadás lehetőségét, de a hétfői események után további biztonsági intézkedések várhatók” – írja közleményében a szövetség.

A helyszínre érkező szurkolóktól azt kérik, hogy hamarabb menjenek ki a stadionhoz, ugyanis jóval szigorúbb lesz a beléptetés, alaposabb átvizsgálásra lehet számítani, és emiatt feltorlódhatnak a sorok, vagyis tovább tarthat, mire a drukkerek bejutnak. A mérkőzést a stockholmi Friends Arénában rendezik, amiben 50 ezer néző fér el futballmeccseken. 

Hirdetés

Hétfő éjjel Ariana Grande manchesteri koncertjén egy öngyilkos merénylő robbantott. A támadásnak eddig huszonkét halálos áldozata és ötvenkilenc sérültje van. 

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/05/23/terrorfenyegetes_szigoritas_europa_liga/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dráma a Pick Szeged ellenfelénél

Dráma a Pick Szeged ellenfelénél

Az orosz Szergej Szamszonenko pénteken bejelentette, hogy nyártól nem támogatja a tulajdonában lévő macedón Vardar …