2019. október 20., vasárnapMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szezon közben hagyta faképnél főszponzora az F1-es csapatot

Hirdetés

Szezon közben hagyta faképnél főszponzora az F1-es csapatot

Az italgyártó cég, amely az idei szezon elejétől működik együtt az amerikai istállóval, szerdán jelezte, hogy egyoldalúan felmondja a támogatói szerződést. A Haas autói a Rich Energy színei miatt kaptak fekete-arany fényezést.

“A célunk az volt, hogy legyőzzük a Red Bullt, ezért az, hogy Ausztriában a Williams mögött végeztünk, elfogadhatatlan” – olvasható a vállalat közleményében.

A Rich Energy döntésének másik oka, hogy elvesztett egy pert Angliában a logója miatt, amely erősen hasonlított a Whyte Bikes kerékpárgyártó cég emblémájára, ezért el kellett távolítania azt Romain Grosjean és Kevin Magnussen kocsijáról.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20190711_haas_f1_foszponzor_rich_energy_szerzodesbontas#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Komolyabb összecsapás volt a ZTE és a Honvéd szurkolói között

Komolyabb összecsapás volt a ZTE és a Honvéd szurkolói között

Szurkolói összecsapás előzte meg a szombati ZTE-Budapest Honvéd magyar bajnokit, egyes források szerint nagyjából 100, …