2019. október 20., vasárnapMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szezon közben hagyta faképnél főszponzora az F1-es csapatot

Hirdetés

Szezon közben hagyta faképnél főszponzora az F1-es csapatot

Az italgyártó cég, amely az idei szezon elejétől működik együtt az amerikai istállóval, szerdán jelezte, hogy egyoldalúan felmondja a támogatói szerződést. A Haas autói a Rich Energy színei miatt kaptak fekete-arany fényezést.

“A célunk az volt, hogy legyőzzük a Red Bullt, ezért az, hogy Ausztriában a Williams mögött végeztünk, elfogadhatatlan” – olvasható a vállalat közleményében.

A Rich Energy döntésének másik oka, hogy elvesztett egy pert Angliában a logója miatt, amely erősen hasonlított a Whyte Bikes kerékpárgyártó cég emblémájára, ezért el kellett távolítania azt Romain Grosjean és Kevin Magnussen kocsijáról.

Később a Haas csapatfőnöke, Günther Steiner reagált a Rich Energy tweetjére. Az ugyancsak a Twitteren megosztott üzenetből az derül ki, hogy a cég Steiner szerint továbbra is a csapat névadó szponzora. Többet azonban – a két fél közötti szerződésben foglaltak bizalmas voltára hivatkozva – nem árult el.

Az Autosport.com úgy értesült, a Rich Energy tweetjét vagy a cég ügyvezetője, William Storey írta, vagy az ő engedélyével került ki. A lap forrásai szerint a vállalat befektetői nem értenek egyet a szakítással, és próbálják megmenteni a Haasszal kötött megállapodást. “A szerződést nem bontottuk fel, és Williamsnek nincs is erre joga. A befektetők megpróbálják eltakarítani a PR-bonyodalmat, de ilyesmi előfordul” – mondta a portálnak egy informátor.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20190711_haas_f1_foszponzor_rich_energy_szerzodesbontas#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2019_7_11

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nincs bravúr, TKO-val ment el a negyedik magyar WBO-öv esélye

Nincs bravúr, TKO-val ment el a negyedik magyar WBO-öv esélye

A magyar boksz negyedik világbajnoki övét szerezhette volna a WBO világszervezetnél a szombaton a kötelek …