A fiatal tehetség a felemás horvátországi fordulót követően újult erővel vág neki a hétvégi OB-nek.

' />
2019. február 22., péntekMa Gerzson napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.22. Gerzson Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Számadó Máté bevenné a Hungaroringet

Hirdetés

Számadó Máté bevenné a Hungaroringet

A fiatal tehetség a felemás horvátországi fordulót követően újult erővel vág neki a hétvégi OB-nek.

Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva. (x)

A pilóta a keddi motoros nyíltnapon gurult először a mogyoródi pálya aszfaltjára RC390-esével, ahol használt gumikon is 2 perc 5 másodperces időt tudott motorozni – teljesítményéről vetélytársai is elismerően nyilatkoztak. Korábban az ADAC-os, kissé fojtott blokkal rendelkező KTM-ekkel futottak 2 perc 11-et. A remek időeredmény után bízik abban, hogy az új szett gumikon tovább fog még gyorsulni.

Hirdetés

Ahogy mindenki, Máté is nyerni megy a hétvégi OB-re, amire a keddi eredmények után minden esélye meg is van. Rajta nem fog múlni, de ahogy ő fogalmazott, nem bízza el magát, hiszen a pontokat a verseny végén osztják.

Az összetett tabellán Számadó Máté az igen előkelő harmadik helyen áll, csupán néhány ponttal lemaradva, annak ellenére, hogy az év elején két versenyt még a Moriwaki motorjával teljesített, amelyek nem számítanak bele az értékelésbe.

Hétvégén a gyakorlások után egy időmérő és egy verseny vár a népes mezőnyre, aminek már a lebonyolítása is rejt néhány furcsaságot: a 300-as és a 600-as mezőny egyszerre köröz majd a pályán, azonban eltolva fogják rajtoltatni őket.
Számadó Máté és stábja szombaton – azaz augusztus 11-én – mindenkit szeretettel lát a csapata bokszában. A rendezvényre és a paddock területére a belépés ingyenes, tehát remek pénztárcabarát hétvégi programnak ígérkezik az OB-forduló.

Számadó Máté Média

Forrás: http://www.p1race.hu/hir/szamado_mate_bevenne_a_hungaroringet_20180811

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A PSG-hez igazolt a Barcelona klasszisa

A PSG-hez igazolt a Barcelona klasszisa

 A PSG csapatánál folytatja pályafutását Kamil Sypzrak. A lengyel válogatott beálló négy év után hagyja …