2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Sumák igazolási politikája maitt megbüntette a FIFA a Manchester Cityt

Hirdetés

Sumák igazolási politikája maitt megbüntette a FIFA a Manchester Cityt

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kedd este lezárult vizsgálatában bűnösnek találta a Manchester Cityt a 18 éven aluli külföldi futballisták szerződtetésének szabályainak megsértésében, de az átigazolási szezonból való kizárás helyett csak egy szimbolikus, 370 ezer svájci frankos büntetést rótt ki az angol bajnokcsapatra (azért szimbolikus, mivel a legjobban fizetett City-játékos, Kevin de Bruyne egyheti keresetét sem éri el).

A FIFA bejelentése szerint a fegyelmi bizottság a döntésnél figyelembe vette, hogy a City “vállalta felelősségét”. A szervezet nem részletezte, hogy mit és hány esetben vétett a szabályok ellen a manchesteri klub. A Chelsea-t a FIFA februárban két átigazolási időszakból zárta ki, mivel 29 esetben vétett a 18 éven aluli külföldi futballisták szerződtetésének szabályai ellen, illetve számos szabálytalanságot követett el a regisztrációs eljárásban.

A két átigazolási időszakra (idén nyárra és a jövő januárra) vonatkozó eltiltás mellett a klubot 600 ezer svájci frankra is megbírságolta. A londoni klub júniusban a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) támadta meg az ítéletet.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/08/13/manchester_city_fifa_buntetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fegyverszünet lesz az olimpia ideje alatt

Az ENSZ Közgyűlése ígéretet tett az olimpiai béke betartatására a jövő nyári olimpiai játékok idejére. A …