2019. március 19., keddMa József napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
2019.03.19. József Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rossi: Győzelemre készülünk

Hirdetés

Rossi: Győzelemre készülünk

Mindig úgy kell felkészíteni a csapatot, hogy győzni fogunk. Aki nem így tesz, az már a mérkőzés előtt elveszítette a találkozót

– mondta Marco Rossi hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség rendkívüli sajtótájékoztatóján. A szövetségi kapitányon kívül Szalai Ádám és Fiola Attila is az újságírók rendelkezésére állt, illetve bemutatták a válogatott új mezét.  

Rossi egy “Jó napot kívánok”-kal kezdett, majd röviden összefoglalta a csapat heti programját: ma 18.00-tól tart egy komplett edzést, kedden és szerdán pedig dupla edzések várnak a játékosokra. A magyar csapat pénteken utazik majd Finnországba, az első Nemzetek Ligája-mérkőzés helyszínére.

Hirdetés

A sérült Botka Endre kiesését természetesen sajnálja (a helyére Litauszki Róbertet hívta be), de még véletlenül sem aggódik, szerinte kellően mély a magyar keret. Egyébként megfordult Rossi fejében, hogy visszahívja Guzmics Richárdot, de a kínai bajnokságot továbbra sem tartja kellően magas színvonalúnak, és a magyar védő amúgy sem játszott eleget.

Rossi sajtótájékoztatója után az MLSZ Szalai Ádám és Fiola Attila részvételével bemutatta a magyar válogatott új Adidas-mezét, amit az 1954-es világbajnokság emlékére készítettek (Magyarország 3-2-re veszített az NSZK ellen a döntőben). 

Szalai elmondta, örül, hogy a barátságos mérkőzéséket felváltotta a téttel bíró Nemzetek Ligája, motivált és magabiztos, de nem akart megint arról beszélni, miért volt rossz a válogatott az elmúlt két évben.

Egyszer már elmondtam, nem ismétlem magamat megint.

A német bajnokság jelenlegi legjobb góllövője Dzsudzsák Balázsról is beszélt, reméli, hogy minél előbb talál magának csapatot és visszatér a válogatotthoz.

Fiola mesélt a sérüléseiről: a kézfején a nagyujjánál, illetve a jobb lábának kisujjánál is van egy törése. Nem százszázalékos az állapota, de nem akarta megműttetni magát, mert az két hónap kihagyást jelentett volna.

Mindkét játékos a görögök elleni mérkőzést tartja nehezebbnek a két szeptemberi Nemzetek Ligája-találkozó közül.

Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/09/03/mlsz_marco_rossi_sajtotajekoztato_szalai_fiola/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Debrecenben lesz a 2020-as rövidpályás gyorskorcsolya Eb

Debrecenben lesz a 2020-as rövidpályás gyorskorcsolya Eb

A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) döntése nyomán Debrecen rendezheti 2020-ban a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságot. A …