2020. február 20., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 335,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 315,00 Ft
2020.02.20. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 335,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 315,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ronaldo duplájával lépett meg a Juventus a bajnokságban

Hirdetés

Ronaldo duplájával lépett meg a Juventus a bajnokságban

A Juventus 2-1-re nyert Cristiano Ronaldo duplájával a Parma ellen az olasz futballbajnokság 20. fordulójában, és ezzel négypontosra növelte az előnyét a csak döntetlenező Internazionaléval szemben.

A meccs első gólját a Ronaldo szerezte az első félidő hajrájában. A bal szélről behúzódó Juventus-csatár párszor megtolta a labdát, majd a 16-osról ellőtte. Nem volt különösebben nagy lövés, de az egyik védőn megpattanva irányt változtatott, így Sepe kapusnak nem volt esélye megfogni.

A második félidőt a bajnokság hetedik helyén álló Parma kezdte jobban. Egy szöglet után a csereként beállt Cornelius fejelt kapuba, éppen Ronaldo mellől.

Hirdetés

 A Parma nem sokáig örülhetett az egyenlítésnek, mert Ronaldo három perccel később újra betalált. Egy kontrát indított a Juventus, aminek a végén Dybala szolgálta ki társát az 58. percben.

<iframe src="https://streamja.com/embed/dPeq" allowfullscreen="" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/01/19/juventus-parma_ronaldo_olasz_bajnoksag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezek a fiatalok! – Vincze András publicisztikája

  Pontosan tudom, csupán a jobb átláthatóság miatt szerepelt egy különleges statisztikai tétel az MLSZ …