2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Pomper volt fenyőárus, de az tavasszal nem jó biznisz

Hirdetés

Pomper volt fenyőárus, de az tavasszal nem jó biznisz

Pomper Tibor is azon futballisták közé tartozik, akiben több lehetőség volt, és képességei, technikája, tehetsége alapján többre vihette volna.

Most egy hosszú interjút adott a promotions.hu-nak, aminek tételmondata, hogy ő a világ legbecsületesebb futballistája volt, és az ország legjobbja akart lenni.

Karrierje akkor siklott először félre, amikor a Videotonnál (2001 és 2003 között volt a klub játékosa) elvették féléves prémiumát – szivarral a szájában közölte a tulajdonos az öltözőben -, mert lélektelenül játszottak egy gyenge csapat ellen gól nélküli döntetlent.

Hirdetés

„Akkor kiábrándultam ebből az egészből, amit magyar focinak hívunk.”

Arról, hogyan adott el meccseket, könyvet fog írni, mert el akarja mondani a sok mocskot, amivel szembesült pályája alatt. Annyit elárult, hogy úgy is volt bunda részese, hogy másnap hetes osztályzatot kapott a Nemzeti Sporttól.

Jelenleg nincs állandó munkája, volt fenyőárus, de tavasszal nem volt jó biznisz, erre gyorsan rájött. Raktáros, takarító, mindent kipróbált. 41 éves, edzői B-licence van, de gyerekekkel nem foglalkozna szívesen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2018/12/07/pomper_tibor_rendorseg_bunda_megelhetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Addig szórakoztunk, hogy NB I. lett belőle

Addig szórakoztunk, hogy NB I. lett belőle

„Amikor bejöttünk ide a terembe egyszer egy amerikai kosarassal, azt mondta: oké, de hol fogjuk …