2019. június 17., hétfőMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Peák Barnabás top 10-es a kiemelt kategóriájú bringaversenyen

Hirdetés

Peák Barnabás top 10-es a kiemelt kategóriájú bringaversenyen

Peák Barnabás a kilencedik helyen végzett a Gran Piemontén, amely a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség kiemelt kategóriájú versenye (ennél feljebb már csak a World Tour van), így a világ legjobb csapatai is indultak rajta.

Peák Barnabás augusztus elsejétől versenyzik ideiglenes szerződéssel a szezon legtöbb profi győzelmét szerző Quick-Step csapatnál. A 19 éves kerékpáros azóta két többnapost és négy egynapost teljesített a belga klubbal. Az U23-as világbajnokság után ez volt a második versenye. Többször került már a legjobb húszba, de a legjobb eredménye a szezon végére maradt.

A 191 kilométeres versenyen Peák segítői szerepet kapott, amit jól meg is oldott, az utolsó kilométereken jött előre, próbálta szerelni a támadásokat és hozta előre az első számú Quick-Step-bringást, Florian Sénéchalt.

Hirdetés

A legvégére nem maradt ereje hajrázni, de így is a szétszakadt mezőny első csoportja közelében tudott maradni, és bebiztosította a kilencedik helyet. Ilyen szintű versenyen nagyon régen szerzett már magyar ilyen jó helyezést.

Az első helyet Sonny Colbrelli (Bahrain Merida) szerezte meg, másodikként Sénéchal hajrázott, a harmadik Davide Ballerini lett (Androni Giocattoli-Sidermec) lett.

Forrás:
https://index.hu/sport/bringa/2018/10/11/peak_barnabas_9._gran_piemonte_kerekpar_quick_step/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két etióp is a világ idei legjobbját érte el a Gyémánt Ligában

Két etióp is a világ idei legjobbját érte el a Gyémánt Ligában

Két etióp futó szolgáltatta a Gyémánt Liga-sorozat rabati állomásának legjobb eredményeit vasárnap.   Genzebe Dibaba …