2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 313,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 313,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Őt nézte ki a Barca Suárez helyére

Hirdetés

Őt nézte ki a Barca Suárez helyére

A Celta Vigo uruguayi csatára, Maxi Gómez a Barca elsőszámú célpontja, hogy megerősítse a támadósorát a következő idényre a Cadena SER rádió szerint.

 

A katalánok nem titkolják, hogy szeretnének egy támadót a veterán Luis Suárez mellé, aki a későbbiekben átveheti a helyé, Gómezt pedig régóta követik. 

 

Hirdetés

“Jobb, mint Suárez a korában,” mondta egy klubon belüli forrás. Olyan játékos, aki jól illene az öltözőbe, és honfitársa, Luis Suárez segíthetne a beilleszkedésben.

 

A SPORT megtudta, Gómeznek 50 millió eurós kivásárlási ára van,de ha a celta kiesik ez a felére csökken. Ez jó ár azok számára, akik érdeklődnek iránta.

 

A játékost a Chelsea és a West Ham is meg szeretné szerezni angol források szerint.

 

Fotó forrása: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

 

 

 

Forrás:
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,spanyol-foci,ot-nezte-ki-a-barca-suarez-helyere,110814

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Saláta Kornél a szlovák–magyarról; az FTC a videobíró mellé állt

  A csütörtöki szlovák–magyar labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtt a szlovák válogatottban 40 alkalommal szereplő Saláta …