2020. január 26., vasárnapMa Vanda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
2020.01.26. Vanda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Orbán a magyar-szlovákról: Hát, elszúrtuk

Hirdetés

Orbán a magyar-szlovákról: Hát, elszúrtuk


Hát, elszúrtuk. Oda-vissza megvertek bennünket a szlovákok, ehhez nem lehet semmit sem hozzátenni.

Az ilyen mérkőzések a pályán dőlnek el, kiélezett helyzetekben, és a kiélezett helyzetekben önök, vagyis a szlovák válogatott jobb volt” – mondta Orbán Viktor a TA3 szlovák hírcsatornának a meccsről a Nemzeti Sport szemléje szerint.

Ahogy megírtuk, a magyarok márciusban Nagyszombatban 2-0-ra, hétfő este a Groupama Arénában pedig 2-1-re kaptak ki a szlovák válogatottól – amelyet története során még sosem sikerült legyőznie –, ezzel Eb-selejtezőcsoportjuk harmadik helyére csúsztak vissza. Innen már Marco Rossi szövetségi kapitány szerint is bravúrra lesz szükség ahhoz, hogy az együttes kivívja a részvétel jogát a jövő évi kontinenstornára, amelynek négy mérkőzését Budapesten, a Puskás Arénában rendezik majd.

A szlovák televíziónak a szlovák parlament házelnöke, a magyarellenes megnyilatkozásairól is ismert Szlovák Nemzeti Párt elnöke, Andrej Danko is nyilatkozott, aki Orbán társaságában nézte végig a meccset. Még közös képet is posztolt Facebook-oldalára a magyar kormányfővel.

Hirdetés

Danko köszönetet mondott Orbánnak a “csodálatos légkörért. A közönség valóban kitett magáért. Büszke vagyok arra, hogy sikerült győznünk, ráadásul ilyen erős légkörben és csodálatos futballkörnyezetben. És úgy, ahogyan ezt elmondtam, Orbán Viktor ennek az arénának köszönhetően olyan atmoszférát alakított ki, amit nem felejtek el egy életre. Köszönöm a magyarországi barátainknak.”

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20190910_magyar_szlovak_valogatott_eb_selejtezo_orban_viktor_andrej_danko#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Aranyérem: Európa-bajnok a férfi pólóválogatott

Aranyérem: Európa-bajnok a férfi pólóválogatott

Az már a pénteken megnyert elődöntő után eldőlt, hogy a férfi vízilabda-válogatottunk kijutott az olimpiára, …