2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nikolov bombájánál csak Lovrencsicsé volt nagyobb

Hirdetés

Nikolov bombájánál csak Lovrencsicsé volt nagyobb

A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a Mol Vidi FC-vel a két csapat vasárnapi rangadóján. A fehérváriak 2-0-s hátrányból álltak fel. Színvonalban még nem sikerült elérni az európai átlagot, de látványos gólokban már igen.

Ellentétes félidők voltak, így pontosztozkodás igazságosnak mondható. Az első félidőben a Fradi volt a jobb és 14. percben szerzett vezetés, amikor Petriak középre adását Szpirovszki lőtte el ügyesen Kovácsik mellett. A 35. percben jött a második hazai találat. Egy kipattanó labdát Lovrencsics több, mint 20 méterről bombázta a kapu bal oldalába.

A Vidi szerencséje, hogy még az első félidőben és a lefújás előtt néhány perccel szépített. Ezúttal Lazevics volt az előkészítő, Nikolovnak passzolta hátra, aki 18 méterről nagy erővel rúgta fel a jobb felsőbe. Ez is bombagól volt.

Hirdetés

A második félidőben sokkal erősebb Vidi fölénye a 75. percben érett góllá. Huszti szabadrúgása megpattant a sorfalon, így Dibusz nem érhette el a labdát.

Ezzel a Fradi nem tudott meglógni a tabellán, 17 pontos és maradt az első, a Vidinek 9 pontja van, de kettővel kevesebb meccse, és az ötödikek a bajnokságban a hetedik forduló után. Az NB I.-ben most egy rövid szünet jön a Nemzetek Ligája meccsei miatt.

Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/09/03/nikolov_bombajanal_csak_lovrencsicse_volt_nagyobb/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyerő pozícióban ütötte, aztán hirtelen nagyon sötét lett

Nyerő pozícióban ütötte, aztán hirtelen nagyon sötét lett

Az UFC Nashville Anthony Pettis és Stephen Thompson között zajló meccse hozott némi meglepetést. Pettis …