2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Neymar lett a hétvége legnagyobb pazarlója, Messi üldözi

Hirdetés

Neymar lett a hétvége legnagyobb pazarlója, Messi üldözi

A hétvégén egy kategóriában Neymar mindenki mást alulmúlt az öt topligát nézve. Ő veszítette el a legtöbb labdát az Opta adatai szerint. Lionel Messi sem sokkal maradt el tőle.

A Real Valladolid ellen játszó Lionel Messi 27-szer veszítette el a labdát, aminek az ellenfelek remek védőmunkája mellett az is lehet a magyarázata, hogy pocsék volt az ellenfél pályája, akkor is elpattanhatott tőle a labda, ha meg sem próbálták szerelni. A spanyol bajnoki fordulóban egyébként ő vesztette el legtöbbször a labdát.

A PSG-s Neymar azonban még őt is túlszárnyalta, a francia, spanyol, olasz, német, angol bajnokságot együtt nézve is nyerte a legtöbb labdát elvesztő kategóriát, nála 34 hibát jegyeztek. Neymarnál a nagy szám abból is adódik, hogy mindenkinél többször próbálkozik cselezéssel, egy az egyben megoldani a helyzeteket. A hibái bele is fértek, a PSG 3-1-re verte az Angerst, a brazil gólt is rúgott,  és hát az ilyen átemelős trükkjeire mindenki jobban emlékszik, minthogy szerelték egymás után ötször.

Hirdetés

Forrás: https://index.hu/sport/station/2018/08/27/messi_es_neymar_labdavesztes_opta_statisztika/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A klub egykori ikonja lehet a Chelsea új edzője

A Derby County hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint a klub engedélyezi a Chelseanek, hogy Frank …