2019. január 20., vasárnapMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nappal versenyautó, éjjel Batmobil

Hirdetés

Nappal versenyautó, éjjel Batmobil

Odébb van még a 2018-19-es Forma-E-szezon rajtja, a csapatok viszont már megkezdték a tesztelést Valenciában a sorozat második generációs, Gen 2-re keresztelt autóival. A megszokotthoz (legalábbis a Forma-1-ből megszokotthoz) képest átalakított és lerövidített pályán a majdnem teljes mezőny ott volt, egyedül a Toro Rossóval hírbe hozott Alexander Albon hiányzott a Nissannál.

Mivel az F1-hez képest rövidebb pályán mentek, az időeredményeket nincs értelme böngészni, a hivatalosan mért végsebességeket pedig nem adták ki – idén akár már 280-300 km/h-s sebességet is elérhetnek a kocsik a várakozások szerint –, így a tempóról sem kaptunk plusz infót. Mindkét nap a BMW volt egyébként a leggyorsabb, kedden Alexander Sims nyerte a délelőtt is a délutáni tesztet is, míg szerdán csapattársa, Antonio Felix da Costa az addigi legjobb idővel, az egyedüli 1:17 alatti körrel nyert délelőtt – délután pedig már versenyszimulációt mentek a csapatok

Az persze nem meglepetés, hogy a kocsik rettentő jól néznek ki a pályán, úgyhogy át is adnánk a teret a tesztnapok galériájának:

Hirdetés

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas

Forrás:
https://index.hu/sport/motorsport/2018/10/18/forma-e_valencia_teszt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bevállalós fiatalokkal vállalható vereség az olimpiai bajnok ellen

Bevállalós fiatalokkal vállalható vereség az olimpiai bajnok ellen

A világbajnokság előtt Dániával kétszer is megmérkőzött a magyar válogatott, a két meccs teljesen eltérő …