2019. június 17., hétfőMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nagy Dominik szerint Storck nem mondott igazat

Hirdetés

Nagy Dominik szerint Storck nem mondott igazat

Az M4 Sport Lengyelországban készített interjút a Legie Warsawa magyar középpályásával. Nagy beszélt az emlékezetes incidensről, amikor a Legia szurkolóinak egy csoportja megverte a csapat játékosait, illetve elmondta, hogy mi a helyzet a magyar válogatottsággal.  

Bernd Storck a lett és a portugál meccsek előtti kerethirdetés előtt azt mondta:

Azokkal a játékosokkal, akiket legutóbb behívtam, és most nem, személyesen beszéltem meg, miért nem számítok rájuk. 

Hirdetés

“Mi egy nagy család vagyunk, és ami ott történik, ott is kell maradnia” – indokolta meg akkor a kapitány, hogy miért tartozik ez a dolog csak rá és a játékosokra.

Nagy Dominik – aki az Andorra elleni vereség egyik bűnbakja lett – azonban hétfőn este így nyilatkozott, amikor Strockról és a válogatottságról kérdezték:

Biztos meg van az oka, amiért engem nem hív meg. Engem nem hívott, mi nem beszéltünk az andorrai mérkőzés óta. Úgyhogy nem tudom, mi az amiben javulnom kell, vagy amiben többet tudnék tenni, hogy ott lehessek.

Ez a nyilatkozat nem jött a legjobbkor a szövetségi kapitánynak, akinek sorsa kedden dől el, miután négy hónapon belül már másodszor tart róla bizalmi szavazást az MLSz vezetősége. 

Nagy Dominik az interjúban arról az esetről is mesélt, amikor a Legia Warsawa szurkolóinak egy csoportja megállította a buszukat útan hazafelé a Poznan elleni vereség után. A játékosok leszálltak, mert azt hitték meg akarják velük beszélni a dolgokat, de ekkor feltűnt egy nagyobb csapatnyi ultra, a játékosok pedig későn eszméltek, hogy a beszélgetés “kicsit másképp zajlik, mint ahogy azt elképzeltük”. A játékosoknak pofonokból és szidalmakból is jutott bőven.

“Manapság nem sok helyen fordul ilyen elő, sajnos itt előfordul. Nagyon remélem, hogy több ilyenben nem lesz részem, mert őszintén meg kell mondanom, akkor egy kicsit féltem.”

Nagy Dominik az előző idény felénél igazolt a Legia Warsawa-hoz a Ferencvárosból, a tavaszi szezon vége kifejezetten jól sikerült neki, több fontos gólt is lőtt a kubjában. Idén ősszel viszont a csapattal együtt neki sem megy igazán. Nem csak a sajtóban kritizálták, de a Legia elnöke is behívatta magához egy kis elbeszélgetésre. “Szüksége volt egy kis fejmosására” – mondta akkor a klubvezető.

(via Csakfoci)

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/10/17/storck_nagy_dominik_meghivas_balhe_magyar_valogatott_mlsz/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két etióp is a világ idei legjobbját érte el a Gyémánt Ligában

Két etióp is a világ idei legjobbját érte el a Gyémánt Ligában

Két etióp futó szolgáltatta a Gyémánt Liga-sorozat rabati állomásának legjobb eredményeit vasárnap.   Genzebe Dibaba …