2020. május 31., vasárnapMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Mourinho év eleji kijelentését idézte fel most

Hirdetés

Mourinho év eleji kijelentését idézte fel most

Mourinho, a Manchester United korábbi edzőjének meggyőződése, hogy egykori csapatánál azok az alapvető problémák vannak jelen, amelyek már az ő ideje alatt is megvoltak, sőt, amelyek annak idején az ő távozásához is vezettek.

A L’Equipe-nek adott interjújában arra is kitért, hogy a problémák nyilvánvalóak és nem korlátozódnak pusztán a játékosokra. Mourinhotól 2018 decemberében váltak meg, ebben nagy szerepe volt az ekkor vásárolt Pogba magas vételi árának, és a játékosnál később tapasztalt gyenge teljesítményének is.

Az interjúban a konkrét problémákat firtató kérdésre úgy válaszolt:

“A problémák jelen vannak, és mondhatjuk: ezek a játékosok, a szervezet és az ambíció (hiánya) együttesen. Nem állíthatom azt, hogy Paul Pogba lenne az egyetlen felelős.”

Hirdetés

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Viharos távozása után a csapatnál erőteljes javulás volt tapasztalható eredmények szempontjából, később viszont az edzőváltás előnyös hatásai alábbhagytak, a szezont pedig végül csapnivalóan zárták.

Mourinho az elküldését követően úgy nyilatkozott: “Függetlenül a kilenc bajnoki győzelemtől a hátam mögött, valójában az eddigi legnagyobb eredményem simán az a második helyezés lehet, amit a Manchester United-del a Premier League-ben értünk el.”

Úgy érzi, akkori mondatai az eltelt idő tükrében csak most váltak igazán érthetővé.

“Az idő mostanra sok mindent megvilágított. A problémák pedig nem tűntek el.”

VIA

Forrás:
https://sport365.hu/nemzetkozi-foci,angol-foci,mourinho-ev-eleji-kijelenteset-idezte-fel-most,112137

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Messziről álmodnak Messiről

Messziről álmodnak Messiről

Argentínában remélik, hogy Lionel Messi, az FC Barcelona hatszoros aranylabdás labdarúgója odahaza, nevelőegyesületében, a Newell’s …