2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Mourinho ellopja Guardiola igazolását

Hirdetés

Mourinho ellopja Guardiola igazolását

A nyári igazolási szezon egyik elhúzódó üzlete volt Alexis Sanchez távozása az Arsenalból a Manchester Citybe, de az utolsó pillanatban kútba esett a dolog, mivel az Arsenal nem tudta behúzni a monacós Thomas Lemart a helyére.

De csak csúszott az üzlet, Alexis szerződése a szezon végén lejár, így januárban bárkivel szabadon tárgyalhat, júniustól pedig ingyen válthat klubot. Ez utóbbit akarja elkerülni az Arsenal, úgy tűnik, sikerül is neki: a Manchester City 30 millió fontot ajánlott érte.

Ez rengeteg pénz egy kifutó szerződésű játékosért, de Pep Guardiolának nagyon kellene: Gabriel Jesus egyhónapos sérülése miatt jelenleg egy befejező csatára van, Sergio Agüero.

Hirdetés

Állítólag Alexis ügynöke már meg is állapodott a fizetésben a Cityvel, amikor a hétvégén bejelentkezett a Manchester United.

400 ezer fontos heti gázsit kínálnak a 28 évesnek, szintén 30 millió fontot az Arsenalnak.

Ennyi pénzt a Unitednél futballista még nem keresett, nem csoda, hogy a chilei csatár meggondolta magát, most már a MU-hoz akar menni.

Guardiola és Alexis Sanchez

Guardiola és Alexis Sanchez

Hogy kicsit olcsóbb legyen, José Mourinho vezetőedző szívesen lemondana Henrik Mhitarjanról is, akit örömmel látna Arsene Wenger Londonban. A brit sajtó szerint a United már megegyezett Alexis Sanchezzel és az Arsenallal a chileiről, arra várnak, hogy Mhitarjan is ugyanezt tegye Wengerékkel.

Wenger azt mondta, kedd estig várhatóan eldől Alexis sorsa, Mourinho – hétfő este – Mhitarjanról azt, kedveli őt, “lehet, hogy marad, lehet, hogy megy”.

Alexisért favorit a Manchester United, bár az utolsó pillanatban a Chelsea is bedobhatott érte egy ajánlatot.

Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/01/16/mourinho_ellopja_guardiola_kiszemeltjet/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Horváth Ferenc: Elhittük, hogy elég, ha a mez, a cipő, a sportszár ott van a pályán

  HÍRES GÁBOR, a Honvéd pályaedzője (Supka Attila vezetőedző eltiltását tölti) – Hogyan látta a …