2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Miféle karambol volt ez a panenka után?

Hirdetés

Miféle karambol volt ez a panenka után?

Katalán Szuperkupadöntőt játszott szerda este a Barcelona az Espanyollal. Érdekes meccs, mivel a katalán futballszövetséget se a FIFA, se az UEFA nem ismeri el, nem hivatalos mérkőzés, bár a felek, legalábbis az Espanyol és a közönség egész komolyan veszi.

De a Barcelonában is pályára léptek ismert nevek, például 110 milliós futballista sosem játszott még katalán kupadöntőt, ez volt Dembele, a többszörs spanyol válogatott Paco Alcacer, a balhétvéd Lucas Digne, a Real ellen is gólszerző Aleix Vidal, a fix elsőkerettag Denis Suarez, a januárban igazolt Jerry Mina és a nagycsapatban már szintén eredményes Carles Alena, valamint a cserekapus Jasper Cillessen is kezdett.

Jól mutatja, mennyire erős a Barca cserepadja: a meccs 0-0 lett úgy, hogy a második félidőt végigtámadta az Espanyol.

Hirdetés

Azonnal tizenegyesekkel döntöttek, és akadt egy pár, ami egészen különleges mutatvánnyal szórakoztatta a közönséget. Az espanyolos Hermoso szenzációsan bepanenkázta Cillessennek, de az alázást továbbvitte, és a tizenegyestől távozóban leütközte a kapust. Aki persze rájátszott, így mindketten úgy terültek el, mintha 120-szal ütköztek volna. Egészen szürreális esemény volt.

Cillessen kicsit reklamált, egymásra néztek Hermosóval, és mindenki ment a dolgára.

Az Espanyol első játékosa kihagyta, a karambol után Cillessen egyet kivédett, így az ötödik barcásnak már rúgnia sem kellett, tizenegyesekkel (4-2) a Barcelona nyerte a Katalán Szuperkupát. (A meccs teljes összefoglalója az összes tizenegyessel az alábbi videóban.)

A Barca következő rendes meccse szombat este lesz Malagában bajnokin, majd szerdán a Chelsea-t fogadja a Nou Campban BL-visszavágón.

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2018/03/08/itt_meg_mi_tortent_a_panenka_utan/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Ijesztő jelenetek játszódtak le a golf US Open pénteki második körében. A 16. lyuknál egy …