2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Mélyen a zsebébe kell nyúlnia az FC Barcelona játékosának egy tavalyi diszkóbalhé miatt

Hirdetés

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia az FC Barcelona játékosának egy tavalyi diszkóbalhé miatt

Sokat kell fizetnie egy korábbi verekedéséért az FC Barcelona futballistájának, a chilei Arturo Vidalnak: a játékos mér tavaly egy müncheni diszkóban verekedett össze egy ismeretlen férfival, akit úgy fejbe vágott egy vodkásüveggel, hogy több öltéssel kellett összevarrni a fejbőrét, és kisebb agykárosodást is szenvedett.

Ezért egy bajorországi bíróság csütörtökön – távollétükben – pénzbírságot szabott ki rá és testvérére, Sandrinóra, aki szintén részt vett a verekedésben. Arturonak 252 ezer eurós (252 millió forint) bírságot kell fizetnie, fivére, Sandrino megúszta egy 18 ezer eurós büntetéssel.

Ha a Vidal-testvérek nem fizetnek, várhatóan letartóztatási parancsot adnak ki ellenük. A 103-szoros válogatott Vidal idén szerződött a müncheni klubtól Barcelonába.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20181018_Melyen_a_zsebebe_kell_nyulnia_az_FC_Barcelona_jatekosanak_egy_tavalyi_diszkobalhe_miatt#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dráma a Pick Szeged ellenfelénél

Dráma a Pick Szeged ellenfelénél

Az orosz Szergej Szamszonenko pénteken bejelentette, hogy nyártól nem támogatja a tulajdonában lévő macedón Vardar …