2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megvan a Vidi újabb sztárigazolása, nem Dzsudzsák az

Hirdetés

Megvan a Vidi újabb sztárigazolása, nem Dzsudzsák az

A Mol Vidi leigazolta a 40-szeres bolgár válogatott középpályást, Georgi Milanovot, jelentette be a klub honlapján hétfőn. A korábban a CSZKA Moszkvánál játszó bolgár ezzel még időben érkezett ahhoz, hogy benevezzék az Európa Liga-csoportkörre. A középpályás szerződése nyáron lejárt az orosz csapatnál, így ingyen igazolt a Vidihez.

Régóta kapcsolatban voltunk, hosszú tárgyalássorozat végére tettünk ma pontot. Több választási lehetősége volt, hogy hol folytassa a pályafutását, nagyon örülök, hogy a Vidi mellett döntött

– mondta a Vidi sportigazgatója, Kovács Zoltán a bejelentés kapcsán. 

Hirdetés

A 26 éves játékos 2013-ban igazolt a CSZKA-hoz, onnan fél évet kölcsönben a svájci Grasshoppersnél töltött, előtte pedig a bolgár Liteksz Lovecs csapatát erősítette.

Milanov kétszeres bolgár és egyszeres orosz bajnok, 2012-ben őt választották az év bolgár labdarúgójának. A válogatottban 40 meccsen 2 gólt szerzett eddig, klubcsapataiban sem a befejezés volt az erőssége, legjobb szezonjában, a 2012-13-as idényben 19 gólig jutott a Litekszben.

A Vidi tárgyalt, tárgyal a szintén ingyen igazolható Dzsudzsák Balázzsal is, de lehet, hogy a rekordáron vett Armin Hodzic, illetve a most szerződtetett Milanov után már nem tudják szerződtetni a magyar válogatott szélsőt, még úgy sem, hogy Dzsudzsák állítólag engedett a fizetési igényeiből.

Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/09/03/mol_vidi_georgi_milanov_igazolas/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyerő pozícióban ütötte, aztán hirtelen nagyon sötét lett

Nyerő pozícióban ütötte, aztán hirtelen nagyon sötét lett

Az UFC Nashville Anthony Pettis és Stephen Thompson között zajló meccse hozott némi meglepetést. Pettis …