2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Még a bíró is lefutotta a lest reklamáló védőket

Még a bíró is lefutotta a lest reklamáló védőket

A Newcastle United megszakította a Sheffield United hétmeccses veretlenségi sorozatát a Premier League 15. fordulójában, és egy meglehetősen vicces gólt is összehozott.

A Newcastle már a 15. percben vezetett Saint-Maxim remek fejesével, majd a második félidőben a második gólját is megrúgta a vendégcsapat.

stat

A 70. percben a Newcastle térfelének közepéről indult az akció, egy előrevágott labdát Carroll csúsztatott meg a félpályánál, amire középen Jonjo Shelvey startolt rá, és próbálta kihasználni az előtte megnyílt folyosót. Három védő úgy próbálta megelőzni a gólt, hogy látványosan lest reklamált – partjelző zászlója fent volt –, de még akkor sem nagyon akarták üldözni Shelveyt, amikor a bíró is jelezte, hogy mehet tovább az akció. Attwell játékvezető viszont robogott tovább, Shelvey után ő ért a 16-oshoz. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/12/05/sheffield_newcastle_lest_vartak_megalltak_rohej_arsenal_brighton/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kezdésnek kínos pofon: otthon kapott ki a Manchester United

  ANGOL PREMIER LEAGUE2. FORDULÓMANCHESTER UNITED–CRYSTAL PALACE 1–3 (0–1)Manchester, Old Trafford, zárt kapuk mögött. Vezette: …