2019. április 24., szerdaMa György napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
2019.04.24. György Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Makai Viktória: Úgy éreztem, ha tovább kiabálok, meg is ölhet

Hirdetés

Makai Viktória: Úgy éreztem, ha tovább kiabálok, meg is ölhet

Kedden derült ki, hogy Makai Viktória ultrafutó bajnokot néhány száz méterrel a házuktól, futás közben megtámadták és meg akarták erőszakolni. A futó a Facebookon írta meg az esetet, amit szerda reggel a Rádió1 reggeli műsorában mondott el bővebben.

A hétszeres magyar bajnok elmondta, hogy futásközben ért mellé a támadója, aki egyszer csak megfogta a karját, lerántotta a földre, és azonnal irtózatos erővel és hidegvérrel elkezdte ütni a fejét. Makai Viktória ösztönszerűen azonnal kiabálni kezdett, de emiatt – már a betonon fekve – újabb hatalmas ütéseket kapott a fejére. Úgy emlékszik, a férfi azt mondta neki, hogy „Kussoljál!”

Az ultrafutó úgy látta a támadója arcán, hogy ha tovább kiabálna, akkor a férfi valószínűleg meg is ölné.

Hirdetés

Makai ezután megkérdezte a férfit, hogy mit akar, mire az azt mondta, hogy szexet akar, és berángatta az útról egy bokrosabb területre. Makai Viktóriában közben az munkált, hogy megpróbál időt nyerni, mert tudta, hogy egy idő után a férje érte megy. Abban is biztos volt, hogy ha a férfinek megadja azt, amit akar, akkor már az élete nem sokat fog érni, akár meg is ölheti őt, ezért próbálta húzni az időt.

A férfi őt is és magát is lemeztelenítette alul, de szerencsére a férfi nem volt közösülésre alkalmas állapotban. A férje időközben odaért biciklivel, és meglátta őket a bokrok között. Először ő sem értette, hogy mi történik, ezért rájuk kiabált. A futónő ekkor tudott újra megszólalni, és segítségért kiáltott férjének.

A férje odarohant, elrángatta a támadót, egyszer meg is ütötte, mire a férfi menekülőre fogta. A férj utána akart futni, de Makai kérte, hogy hagyja inkább, és menjen vissza hozzá. Ezután próbáltak segítséget kérni, több autóst is próbáltak leinteni, hogy menjenek a támadó után, de senki nem állt meg nekik.

44037829 1905487209544505 1593209382487719936 n

Fotó: Makai Viktória

Az ultrafutó bajnok épp a kórházból távozva nyilatkozott a rádiónak. Elmondta, hogy az erős ütések hatására az egyik szeme annyira bedagadt, hogy azzal eleinte nem is látott, de még most is kettős látása van. Zárójelentése szerint azonban ezek a sérülései 8 napon belül gyógyuló sérülésnek számítanak.

A támadót közben elkapták, mert menekülés közben a támadás helyszínén hagyta a hátizsákját, benne a személyes irataival.

Makai azt mondta, úgy érzi, mintha újra született volna, de sokat kell azon dolgoznia, hogy az emberekbe vetett bizalma visszatérjen.

Nagyon hálás a férjének, hogy megmentette őt, és odaért még az erőszak előtt.

Makai azt mondta, azért meséli el ezt a történetet, hogy más nőknek is tanulságul szolgáljon. És azok helyett is elmondja, akikkel ilyen történt, de nem akarják vagy már nem tudják elmondani, mint például a soroksári futónő.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas

Forrás:
https://index.hu/sport/2018/10/17/makai_viktoria_tamadas_radio1/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolc másodperc sem kellett minden idők leggyorsabb PL-góljához

Nyolc másodperc sem kellett minden idők leggyorsabb PL-góljához

Minden idők leggyorsabb Premier League-gólját szerezte a Southampton-csatár Shane Long. A Watford elleni meccsen a …