2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Majdnem leszédült a gerendáról, de aztán kitalált egy új figurát

Hirdetés

Majdnem leszédült a gerendáról, de aztán kitalált egy új figurát

Az amerikai tornászbajnokságon Jordan Chiles egy hibából a lehető legtöbbet hozta ki. Majdnem leesett a gerendáról, de egy improzivált elemmel rajta maradt, és azóta róla beszél a sportág.

A 16 éves Chiles először indulhatott felnőtt mezőnyben, és elég jól is sikerült a bemutatkozása, összetettben második helyet szerzett a világ talán legerősebb bajnokságában. Ehhez persze az kellett, hogy a gerendán maradjon.

Chiles egy ülésből állt fel, egyet kellett volna csak tengelye körül forognia, de megbillent, így végül négyszer pördült meg egymás után. Ezzel maradt egyensúlyban és tudta folytatni a gyakorlatát, amire végül 14,2 pontot kapott. Ez a legmagasabb pontja is volt a szezonban ezen a szeren.

Hirdetés

„Kezdetben elég görcsös voltam, nem akartam leesni. Amikor felálltam, akkor vettem észre, hogy forgok. Még mindig forogtam, amikor azt mondtam magamnak: Miért is forgok? Ezután nyitottam ki.” – idézte a tornászt a Deadspin.

Forrás: http://index.hu/sport/2017/08/21/jordan_chiles_forgas_gerenda_elem_usa_torna_mentes/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Djokovic–Nadal álomdöntő lesz a római tenisztornán

Összejött az álomdöntő a római salakpályás tenisztorna férfiversenyében, miután Rafael Nadal után szombaton késő este …