2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Lőw Párizsból: A játékosok észrevették, hogy segít, amit mondunk

Hirdetés

Lőw Párizsból: A játékosok észrevették, hogy segít, amit mondunk

A Paris Saint-Germain új másodedzője, Lőw Zsolt Párizsból nyilatkozott a Digi Sportnak, mesélt beilleszkedéséről és a csapat eddigi sikereiről.

Elmondta, a váltás nem volt könnyű, lipcsei életét cserélte fel párizsira.

Mondhatjuk, hogy fél vezetőedző voltam a Leipzig életében. Az elmúlt három évben az edzéstervezéstől, terheléstervezéstől kezdve az átigazolásokon keresztül az edzésvezetésen át a csapattaktika, a pontrúgások, az ellenfél, a saját csapat elemzéséig mindenben benne voltam, és mindenből kivettem a részem. Megérkeztem egy új országba, egy új klubhoz, egy új nyelvterületre, adott egy nyelv, amit nem beszélek, sem én, sem a családom. Megérkeztem egy új edzői stábba, új játékosokhoz, de teljesen más kaliberű játékosokhoz, rengeteg volt a kérdőjel bennem. Be kellett illeszkednem, és meg kellett találnom a helyemet.

Hirdetés

Lőwöt a PSG új vezetőedzője, Thomas Tuchel kérte maga mellé, és eddig nagyon sikeresek a csapattal: nagy bajnoki rekorddal indultak, kilencből kilenc meccset nyertek meg, már most 8 ponttal vezetik a tabellát.

Folyamatosan keressük, hogy mik azok a lehetőségek, mi az a tudás, amellyel én rendelkezem, amivel többet tudok nyújtani ennek az edzői stábnak. A játékosok észrevették, hogy segít, amit mi mondunk, segíti őket abban, hogy jobban és eredményesebben játsszanak. Még nyitottabbak lettek, mi pedig visszaigazolást adtunk, hogy ’látjátok, ez így működik’, és akkor ebben a pillanatban elindult egy spirál fölfelé, mi pedig, mint egy szörfös, a pozitív hullámon lovaglunk. Most ezt látjuk, ezt érezzük a csapaton.

A PSG most egy hétvégét kihagy, válogatotthét következik, a csapat október 20-án játszik legközelebb, cél a 10. győzelem a bajnokságban. Az ellenfél az Amiens lesz, így az újabb csúcs nem lehet kérdés.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2018/10/10/low_parizsbol_a_jatekosok_eszrevettek_hogy_segit_amit_mondunk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Ijesztő jelenetek játszódtak le a golf US Open pénteki második körében. A 16. lyuknál egy …