2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Lovrencsics: Szégyellem magam a csapat nevében is

Hirdetés

Lovrencsics: Szégyellem magam a csapat nevében is

Súlyos, 4-0-s hazai vereséggel, összetettben 5-1-es eredménnyel esett ki a Ferencváros a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a horvát Dinamo Zagreb ellen. A magyar bajnok a zágrábi 1-1 után még bizakodhatott, Budapesten viszont gyorsan felőrölte őket a vendégcsapat. A mérkőzés után a Fradi csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő még a vereség hatása alatt nyilatkozott a történtekről:

Hirdetés

Nem tudok mit mondani, szégyellem magam a csapat nevében is. Amire fölkészültünk – hogy a lepattanó labdákat kéne fölszedni, mert abból veszélyesek; a második félidő elején abból kaptunk két gól, és eldőlt a mérkőzés. Úgy jöttünk ki, hogy megpróbáljuk megfordítani, erre az első öt percben el is dőlt, null–három, kész vége.

Lovrencsics ezután a játékvezető Ruddy Buquet munkájára is kitért, szerinte nem a francia meccse volt a keddi, kritizálta Eldar Ćivić könyöklés miatti, második sárga lapos kiállítását, de elismerte, hogy nem a bírón múlt a kiesés.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/08/13/lovrencsics_rebrov_ertekeles_ferencvaros_dinamo_zagreb_bl-selejtezo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fegyverszünet lesz az olimpia ideje alatt

Az ENSZ Közgyűlése ígéretet tett az olimpiai béke betartatására a jövő nyári olimpiai játékok idejére. A …