2020. május 29., péntekMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.29. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Letartóztatták a kormányhivatalnokot összeverő orosz válogatott focistákat

Hirdetés

Letartóztatták a kormányhivatalnokot összeverő orosz válogatott focistákat

Egy moszkvai bíróság elrendelte Alekszandr Kokorin és Pavel Mamajev orosz válogatott labdarúgók letartóztatását, akik hétfő reggel egy étteremben – Kokorin öccsével együtt – két embert megtámadtak és megsebesítettek, jelenti az MTI.

Kokorin, testvére, illetve Mamajev két hónapig előzetes letartóztatásban maradnak, utána pedig akár kétéves börtönbüntetést is kaphatnak, mivel huliganizmus a vád ellenük.

A Kokorinék által végrehajtott támadásról videofelvétel is készült, amik egyértelműen bizonyítják, hogy Kokorin és Mamajev aktív résztvevők voltak, jelentette ki Pavel Kolobkov sportminiszter, aki szerint, ha a játékosok nem tudják igazolni ártatlanságukat, soha többé nem szerepelhetnek majd a válogatottban.

Hirdetés

A támadás egyik sérültje az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium egyik tisztségviselője, őt kórházba is kellett szállítani, miután az egyik futballista egy székkel dobta fejbe. Később pedig a két játékos egy televíziós műsorvezető helyszínen tartózkodó sofőrjét is megverte.

Kokorin a bíróságon azt állította, hogy megbánta tettét, és az egyik áldozattól már elnézést kért, a bíró azonban így is elutasította ügyvédje azon kérelmét, hogy szabadlábra helyezzék.

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2018/10/12/kokorin_orosz_tamadas_letartoztatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bolinak külföldről is gratuláltak; Milák fiatal még, élni szeretne

  Franck Bolinak még külföldről is többen gratuláltak az Újpest elleni góljához. A szerda esti …